Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie to nas bylo 6 lub 7[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 10:08_________________________________________________dobra a teraz chcemy zrobic razem z rzeszowem spota ! kto chetny jakis termin moze sobota moze niedziela, walic propozycje[br]Dopisany: 30 Maj 2011, 10:09_________________________________________________http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/webredir/?id=2860/ to jest to miejsce kolo 10-12 zł od osoby bedzie muzyka gril parowki we wlasnym zakresie

fanje :good:

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja jestem za :)

Opublikowano

CZAKI WSZYSTKIEGO NAJ STARY CHŁOPIE DUŻO KASY I MŁODYCH d*p :naughty:

Opublikowano

: danke:[br]Dopisany: 13 Czerwiec 2011, 13:25_________________________________________________spotujemy piatek kolo 18 ? 19 ? pasi wam ?

Opublikowano

Mnie nie bedzie :decayed:

mat a4 jeszcze raz dzieki :decayed:

Opublikowano

:hi:

Ruszamy z nową ofertą X Ogólnopolskiego Zlotu Letniego

Zapraszamy :good:

info w wątku zlotowym :

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=202077.0

Opublikowano

Witam wszystkich :hi: potrzebuje jakichś informacji na temat zakładu który znajduje się w Dąbrowej Tarnowskiej "MotoTim" gość oferuję części do przekładki a4 b7 rozmawiałem z nim przez telefon wydaje sie konkretny i rzeczowy, zaoferował mi też usługę przełożenia mojego auta. Macie jakieś informacie na jego temat bardzo zależy mi na jakiejś odpowiedzi. Tutaj jest link z allegro http://moto.allegro.pl/sklep/19528406_mototim-czesci-samochodowe

Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

Witam wszystkich :hi: potrzebuje jakichś informacji na temat zakładu który znajduje się w Dąbrowej Tarnowskiej "MotoTim" gość oferuję części do przekładki a4 b7 rozmawiałem z nim przez telefon wydaje sie konkretny i rzeczowy, zaoferował mi też usługę przełożenia mojego auta. Macie jakieś informacie na jego temat bardzo zależy mi na jakiejś odpowiedzi. Tutaj jest link z allegro http://moto.allegro.pl/sklep/19528406_mototim-czesci-samochodowe

Pozdrawiam :hi:

ten zakład jest mojego kolegi Tomka, Czaki też go zna, ogólnie części trochę ma i przekładkami się zajmuje, nie raz zresztą widziałem jak to robią, zakład znajduje się dokładnie w miejscowości Swarzów (większy garaż, nie kto wie co, ale wystarcza, części do a4-ki trochę jest), głównie to ściąga a4-ki z Anglii, robi przekładki i sprzedaje później, robotę ogólnie robi dobrą, wie co i jak, części skąd je bierze tego nie wiem, zresztą mnie akurat to nie interesuje (brałem kilka rzeczy od niego na mody :>), z cenami zawsze można coś potargować, ogólnie :good:

Opublikowano

Podziękował za informacje :notworthy: teraz mogę śmiało oddać mu auto jestem spokojny :naughty:

Opublikowano

Siema :hi:

Pany, znalazłem ciekawe ogłoszenie na allegro.

Autko bym se pewnie sam podjechał obejrzeć, ale może ktoś coś wie na temat sprzedawcy.

Warto sie fatygować :?:

http://otomoto.pl/renault-clio-C19502650.html

Z góry dzięki za wszelakie info :)

Opublikowano

Nie znam auta :decayed:

Opublikowano

A sprzedawce :?:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

kiedy spotujemy[br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 19:06_________________________________________________o widze ze sie koledzy powypinali na watek

Opublikowano

widzę że wątek umiera śmiercią naturalną jak i Brzeskie ;(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś o godz. 21:40 skradziono mi auto!!!

Audi A4 B6 1.9TDI Sedan - rocznik 2003, lakier srebrnobłękinty, numer rejestracyjny CCH 80RL, należące do kolegi rafalbar14.

Jeśli ktokolwiek trafi na to auto - bardzo proszę o pomoc i kontakt...

Info od Bart-S'a jak by ktoś zobaczył przypadkiem...

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

koledzy moze spota by zrobił bo dawno nie było

Opublikowano

koledzy moze spota by zrobił bo dawno nie było

slabo cos tu:)