Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś trzeba się zgadać i zrobić spot Rzeszów z Tarnowem :gwizdanie:

Myślę że na wiosnę można by było zrobić taki SPOT i Kraków się przyłączy :naughty:

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to było by super jak by wszyscy z okolicy Rzeszowa i Krakowa się zjechali :kox:

Opublikowano

no można coś takiego zorganizować ale jakieś dobre miejsce ktoś z Tarnowa musiał by wybrać :wink4:

Opublikowano

no można coś takiego zorganizować ale jakieś dobre miejsce ktoś z Tarnowa musiał by wybrać :wink4:

Z tym by nie było myślę problemu :naughty:

Opublikowano

Z tym by nie było myślę problemu :naughty:

dokładnie :decayed:

Opublikowano

;) jak się wyrobie to po pracy podjade tam do Was.. :P

mam nadzieje ze mnie nie wygonicie jesli przyjade bez znaczka OOOO z przodu ;p

Opublikowano

levy gdzie ty chcesz podjechac ? :polew:

co do spota , jak najbardziej jestem za byle byn as wpadło wiecej ludzi i cos konkretnie zorganizowac za zgoda własciciela posesji :) pomyślmy nad miejscem

Opublikowano

czy niejaki Jurek z Dabrowy Tarnowskiej Audi A4 b6 sedanem pojawia sie na spotach tarnowskich?

Opublikowano

Pojawia sie taki czasami

Opublikowano

wpadnij to sobie zobaczysz[br]Dopisany: 17 Luty 2011, 18:02_________________________________________________a jak wyglada opisz go

Opublikowano
:hi: elo Panowie, pozdro z krakowskiego na dzień dobry :decayed: i takie pytanko do Was, szukam auta na ślub mój własny będzie on w okolicach Brzeska ale spoty brzeskie zlały moją prośbę :wallbash: bowiem szukam auta ale google.pl się nie spisują a PT Cruiser mnie nie jara :polew: podrzucicie coś ? Z góry wielkie dzięki i małe sry za ot liczę na Waszą pomoc :kox:
Opublikowano

ja twojego postu na brzeskich nie widziałem :no:

a jakiego autka szukasz?? w jasieniu są limuzyny

Opublikowano

ja twojego postu na brzeskich nie widziałem :no:

a jakiego autka szukasz?? w jasieniu są limuzyny

ja też nie widziałem żadnego posta na ten temat :mysli:, mój znajomek ma czarną a6 c6 w sedanie na 19", może by sie skusił :wink4:

Opublikowano

napisz jakie auto chcesz limuzyna czy normalne auto czy jeszcze coś innego...

Opublikowano
:) nooo git :) odpisaliście. Pisałem pisałem ;P nikt nie zareagował :(, no ale szukamY czegoś innego niż limuzyna i mercedes, myślałem nad Audi ale braciak ma wcześniej wesele no i trochę kulawo by to wyszło, szukam BMW - bo urzeka moją ukochaną no i czego nie robi się do kobiety :cool1:- ale ciężko upolować coś "skrojonego na miarę potrzeb". Co do jasienia to wiem że są gabloty :) jeżdżę wzdłuż E4, ale przeraża mnie ok 10m białego kut...a :D ewentualnie jakieś retro ? Dla mnie strzałem w 10 byłoby tanie :polew: Ferrari lub Mustang z 67' :tongue4:, szukałem już na alledrogo, google i jeszcze się nie poddaję ale nie ma w czym przebierać w Krakowie zdecydowanie więcej ofert :( ale czasem w takim wypadku do kwoty podst doliczają niektórzy dodatkowe km.
Opublikowano

:) nooo git :) odpisaliście. Pisałem pisałem ;P nikt nie zareagował :(, no ale szukamY czegoś innego niż limuzyna i mercedes, myślałem nad Audi ale braciak ma wcześniej wesele no i trochę kulawo by to wyszło, szukam BMW - bo urzeka moją ukochaną no i czego nie robi się do kobiety :cool1:- ale ciężko upolować coś "skrojonego na miarę potrzeb". Co do jasienia to wiem że są gabloty :) jeżdżę wzdłuż E4, ale przeraża mnie ok 10m białego kut...a :D ewentualnie jakieś retro ? Dla mnie strzałem w 10 byłoby tanie :polew: Ferrari lub Mustang z 67' :tongue4:, szukałem już na alledrogo, google i jeszcze się nie poddaję ale nie ma w czym przebierać w Krakowie zdecydowanie więcej ofert :( ale czasem w takim wypadku do kwoty podst doliczają niektórzy dodatkowe km.

a kiedy masz to wesele, może się uda coś zorganizować jeszcze :mysli:, przecież można kogoś prywatnie wynająć z taką furką :wink4:

Opublikowano

W Tarnowie jest gosc ktory ma retro auta jakiegos Forda bodajze z lat Elvisa ;) starego Mini w cabrio i mial miec jeszcze jakies "nowe" retro dokupic wiec jak tylko znajde namiary na goscia to Ci tu wrzuce. Cenowo u niego bylo calkiem przyzwoicie wiec mysle, ze i z dojazdem do brzeska bys sie dogadal. A BMW jakiego szukasz? 3 5 7? i ktora buda najlepiej?

Opublikowano

Wesele w sierpniu. Mustanga to takiego mam na sercu :naughty:http://hotwheels-cc.com/images/16.jpg . BMW 3(2005+),5(2003+) 7 trochę zbyt duża gabarytowo, zdecydowanie szukam w nowej budzie o ile się nie mylę roczniki podałem w nawiasach. Cały czas szukam więc jakby udało mi się coś upolować to napiszę :)