slepy Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Do 6 jeszcze troche czasu jest.. zobaczymy choć sobota mi nie bardzo styka
konradzed Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Ukasz699 był, a mnie nie było... Co do spotu to różnie może być, bo wiecie jak ciężko jest o wolną sobotę w moim przypadku. :gwizdanie: Ale kiedyś przyjdzie piątek. Pozdrawiam!
ykk Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 konradzed luz, ale niektorym zaden dzien tygodnia nie odpowiada..
slepy Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 konradzed luz, ale niektorym zaden dzien tygodnia nie odpowiada.. pijesz do mnie
slepy Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 , spryski ogarnąłem, tylko prawy poszedł się chyba jebać bo się nie wysuwa , i nie wiem czym to jest spowodowane , zawieszkę miałem ogarnąć w sobotę, ale nie dałem mu rady, muszę skombinować sciągacz do spręzyn :gwizdanie:, może jednak wydole na tego 6, tyle że soboty mam strasznie zajęte :gwizdanie:
ykk Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 slepy spryski sie pod wplywem cisnienia wysuwaja.. wiec moze gdzies plyn ucieka czy cos
slepy Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 wysuwają się pod ciśnieniem, wszystko mam ogarnięte wiązkę zrobioną, pouszczelniany zbiornik przy pompkach, rozprowadzone węże , sprawdzam a tu lipa, lewy spryskuje, a prawy ledwo się wysuwa albo wcale, chyba ma jakąś nieszczelność, będę musiał sciągać zderzak chyba , a myślałem że tego uniknę ;(
ykk Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 U mnie wszystko dziala, pomimo tego ze z jednego ucieka mi plyn..
slepy Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 no będę coś z tym kombinował, choć dzisiaj pogoda taka że masakra
slepy Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 ślepy logosa i wziasc na spocika ? Nie wiem czy będę 6, jak będę pewny co i jak to Ci dam znać
konradzed Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Wpadłem po meczu i paru piwkach, ale zaraz zmykam spać bo rano uderzam na Mielec. Wynik po mojej myśli.
konradzed Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Lepiej jechać niż biegać. Z drugiej strony dla zdrowia trzeba czasem się poruszać. Ale są różne sposoby ruszania...
Rekomendowane odpowiedzi