lelus_DT Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 pamietajcie ze trzeba jeszcze plastik z wycięciem na manetke, tylko Ci dziury w glowie A tak serio to wiesz dziury nie ma , wycinasz i jest
L3Vy Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 nie nie nie Jerzu.... 19 wtedy i ja przyjade z lakkim opóźnieniem ale się zjawie bo prace kończe o 19 to tak akurat bym 15 minut później był
ykk Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Ja dalej proponuje 18 co to za problem pojawic sie w trakcie..? L3Vy mozliwe ze w tym tygodniu bede miec od Ciebie byznes..
L3Vy Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ja dalej proponuje 18 co to za problem pojawic sie w trakcie..? L3Vy mozliwe ze w tym tygodniu bede miec od Ciebie byznes.. no nic nie szkodzi pojawić się w trakcie.. ale zeby ktoś jeszcze był a nie ze zajade i ani słychu ani dychu po Was.. Jerzu co to za biznes masz do mnie ???
lelus_DT Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ja będę koło 19 jednak szkoda ci widze stracic tych flaszek i wolisz sie pojawic :D na kazdego sie haczyk znajdzie hehe
slepy Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ja będę koło 19 jednak szkoda ci widze stracic tych flaszek i wolisz sie pojawic :D na kazdego sie haczyk znajdzie hehe Ty nie gadaj tylko lepiej szykuj jakąś powitalną
lelus_DT Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ok !!!!!!!! slepy ale ty stawiasz kazdemu w mc pamietaj bo ja napewno nie zapomne
Rekomendowane odpowiedzi