Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Wyświetleń 291,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W zimie i tak nie ma co szpanowac alu bo sa all time upierdolone i prawie ich nie widac:P

Opublikowano

ale i tak wyglądają lepiej niż stalu :travolta:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2009, 21:24_________________________________________________kiedy robimy spota w tarnovi?? :dance::sesese:

Opublikowano

qr** nie przymarzaja Wam wycieraczki ?:) Bo mi raz chodza normalnie a zaraz ledwo co ..moze psiknac gdzies tam WD40?;]

Opublikowano

Silniczki Ci sie pewnie zapiekly. WD40 to tylko na chwile cos da. Trzeba rozlozych mechanizm i wyczyscic :)

Opublikowano

ta zwieracze 3maja:) :polew: noto spotujemy kiedy? o 21 galera pusta :) jezdziłem jak chciałem po garazu:)

Opublikowano

musimy zrobić jakiegoś spota wigilijnego :mysli: i podzielić się opłatkiem :drinks: kolędy :gwizdanie: hihi proponuje zrobić sondę kiedy i gdzie :good:

Opublikowano

Juz sie robi :)[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 12:26_________________________________________________Ale mysle, ze najlepiej by bylo jakby kazdy rzucil pomyslem i z tego zrobie ankiete :)

Opublikowano

wziąść usiąść gdzieś w jakieś kanjpie tylko w jakiej?? :mysli: ale ogólnie pomysł :good:

mam problem zniknął mi płyn do wspomagiania tylko co sie znim stało?? :blink:[br]Dopisany: 21 Grudzień 2009, 12:55_________________________________________________Jerzyk wigilia tuż tuż a ankiety niema :gwizdanie: tylko co sie kur*a stało z tym płynem :blink:

Opublikowano

Mowilem, dawajcie pomysly. Ja sam nie wymysle.. :rolleyes:

Opublikowano

A ile kosztował ten plyn bo jak kupiłem najtańszy i miałem z nim problemy :( Na trasie dyszle wogule nie pryskały na szybę bo plyn zamarzł :oops: Zakopianka -19 to chyba mu sie nie ma co dziwić :slina: Czym tańszy tym wiadome mniej spirytusu i zamarza :wallbash: Ja proponuje w takiej sytuacji denaturat 3zł za 0.5l i to powiano pomóc na naprawdę dożę mrozy.

Co do spota to możne "Pizzeria - Restauracja "Wenecja - Park". ul. Słowackiego 3" lub "Restauracja Osteria Krakowska 240" :a4fan:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2009, 11:32_________________________________________________Albo robimy spota w Galerii kolejna propozycja :kox:

Opublikowano

W PIZZERI fORUM NA RYNKU JEST DOBA PIZZA :good: a ten płyn to do wspomagania nie na szyby :tongue4:

Opublikowano

Jeszcze ze 2 propozycje i robie ankiete :decayed:

Opublikowano

Kolo tej Wenecji bedzie gdzie stac..? :)

Opublikowano

Jest tam parking tak na ok 5-7 samochodów ale mogą być niektóre zajęte :confused4: ale to nie problem w pobliżu sa inne parkingi :cool1:

Opublikowano

To co robim :) bo pasuje juz sie zdecydowac. Mi ten pomysl sie podoba :decayed:

Opublikowano

myslcie chlopaki, ja ostatnio rzadko siedze na kompie bo nie mam czasu, ale jak wymyslicie to dajcie znac na gg albo kom, napewno wpadne :)