Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogli by sie postarac o to aby gry były tańsze, wtedy by nie było takich problemów piratowania konsoli, nie było by problemu i więcej ludzi by miało gry czyli więcej zadowolonych posiadaczy PS3 ale to już inny temat którego nie da się rozwiązać

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mogliby ale nie mają w tym interesu bo gry i tak się sprzedają. problem jest raczej w tym że my w Polsce za mało zarabiamy a tego SOny nie zmieni ;)

poza tym mysle ze w Polsce byłoby piractwo nawet jak gry byłyby o połowę tańsze. taka mentalnośc - po co płacić za coś co mogę mieć za darmo (ukraść)

Opublikowano
poza tym kwestia aktualizacji. spiraconej windy nie zaktualizujesz.

Tu się mylisz, dobra wersja aktualizuje się bez najmniejszego problemu :gwizdanie:

PS. aby była jasność mam legalny system :cool1:

Opublikowano

Wiadomo że nie każdego stać aby sobie kupić 4 tytuły gier z górnej półki które by chciał mieć bo to wydatek rzedu 500-600zł ,ale znam takiego gostka co ma same najlepsze tytuły na PS3 rónowartości 5tys :kox:

Opublikowano

Tu się mylisz, dobra wersja aktualizuje się bez najmniejszego problemu :gwizdanie:

co to znaczy dobra wersja? dobrze spiracona? aha, to pewnie do czasu. a pozniej znowu trzeba sie bawic w zmiane wersji albo modyfikację rejestru czy tym podobne. i tak w nieskonczoność. to nie dla mnie

Opublikowano

a teraz pytanie z innej półki ,są jakieś stronki z których idzie sciągać gry na PS3, od razu mówię że nie bede ściagał (bo po co jak i tak nie zadziałają jak są) to tylko dla ciekawiści

Opublikowano
  • Autor

dokładnie. praktycznie kazda gra oferuje multi i nie bez powodu. single player to zazwyczaj zabawa na kilkanaście lub kilkadziesiąt godzin.

oj... troche sie zagalopowales.

kilka godzin do kilkunastu, kilkadziesiat to oferuje moze kilka gier.

a teraz pytanie z innej półki ,są jakieś stronki z których idzie sciągać gry na PS3, od razu mówię że nie bede ściagał (bo po co jak i tak nie zadziałają jak są) to tylko dla ciekawiści

:dziura:

Opublikowano

nie napisałem ile gier to oferuje. poza tym grając na najwyższym poziomie trudniości czas gry się wydłuża.

Opublikowano

są są :wink4:

www.darkwarez.pl

Opublikowano

co to znaczy dobra wersja? dobrze spiracona? aha, to pewnie do czasu. a pozniej znowu trzeba sie bawic w zmiane wersji albo modyfikację rejestru czy tym podobne. i tak w nieskonczoność. to nie dla mnie

Nie, po prostu dobry release. Nic nie trzeba grzebać, nie dezaktywuje się, nie traci ważności, nic z tych rzeczy. Ktoś chyba bajek ci naopowiadał :cool1: Kończmy ten temat bo nie o tym mowa, napisałem to tylko po to by sprostować informację.

Opublikowano

są są :wink4:

www.darkwarez.pl

hehehe jak ja mogłem tego nie zauważyć :)

Opublikowano

dalej nie rozumiem. dobry release pirata? jak moze byc dobry pirat? pirat to pirat i nigdy nie bedzie oferował w 100% tego co oryginał i tyle

Opublikowano

dalej nie rozumiem. dobry release pirata? jak moze byc dobry pirat? pirat to pirat i nigdy nie bedzie oferował w 100% tego co oryginał i tyle

Tak sobie tłumacz :gwizdanie: Oryginał kupuje sie z innego powodu, w przypadku systemu nie ma najmniejszej różnicy w działaniu.

Opublikowano

wiem ze nie ma ale inaczej jest w przypadku konsoli a od tego zaczelismy. piracenie programów to inna sprawa.

Opublikowano

Ja wychodzę z założenia, że kupuję gry na których mi zależy. Chcę przecież wspierać Twórców, dzięki którym mam zapewnioną rozrywkę :cool1:

Opublikowano

Wiadomo że nie każdego stać aby sobie kupić 4 tytuły gier z górnej półki które by chciał mieć bo to wydatek rzedu 500-600zł ,ale znam takiego gostka co ma same najlepsze tytuły na PS3 rónowartości 5tys :kox:

Pisałeś mi na gg, że 6 tyś. :gwizdanie:

Wynikałoby z tego, że ma jakieś 100 gier i to wszystkie "NAJ". :kox:

No, ale dobra nie wiedziałem, że jest tyle top gier.. :naughty:

Biorąc pod uwagę, żę dopiero zacząłeś grać - to zanim przelecisz przez wszystkie tytuły w które warto pograć to te, w które są teraz po 200zł będą kosztować już 40 zł. Więc nie przesadzajmy - gry nie są takie drogie

Opublikowano

Ja wychodzę z założenia, że kupuję gry na których mi zależy. Chcę przecież wspierać Twórców, dzięki którym mam zapewnioną rozrywkę :cool1:

dokładnie zgadzam się w 100%

Opublikowano
  • Autor

moicz, jak tam borderlands? mam ta gre chyba z 1,5r. Raz sie do niej zabralem, ale nie porwala mnie kurde... teraz skonczylem wszystkie questy w Falloucie 3 i znowu do niej wracam.

Opublikowano

Dobre pytanie, bo się zastanawiam nad kupnem lub zassaniem z PSN.. Grałeś Co-op ?

Opublikowano
  • Autor

co-op calkiem spoko, gralem, ale bardzo krotko z kumplem...