Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisalem juz - w Galerii Mokotow :)

:mysli:

Kur.. Pracuje obok.. Podjadę dzisiaj. :gwizdanie:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

http://www.empik.com/f-e-a-r-2-project-origin-ps3-multimedia,prod7170034,p

Niby jest niedostepny, ale sporo tego widzialem na polkach w Empiku po 50 dyszek...

Wczoraj skonczylem FEAR'a, zakonczenie jakies banalne :wink4: - na tyle slabe, ze nie pamietam juz jak sie dokladnie skonczyla gra. :kox:

Odpalilem w koncu Assasin's Creed'a - i jak na razie rewelacja - piekny klimat i grafika, mimo, ze gra juz nie jest najswiezsza :kox: :kox: :kox:

A mówiłem, że zajebioza klimacik - naprawdę wciągająca gra :naughty: I nie chlasta się tylko mieczykiem, ale również dokonujesz mordów :kox: z zaskoczenia, rzucasz nożykami, i siekasz szablą :decayed:

Bardzo fajnie postać rozwija swoje umiejętności wraz z doświadczeniem - no i pomyśleć trzeba i zastosować dobrą taktykę, walcząc jednocześnie np z 20 przeciwnikami :naughty::kox:[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 10:04_________________________________________________Jedyny --- jak dla mnie, to powtarzalne i dość monotonne czasem misje.

Klimat i grafa jak pisał Flyer zajebiaszcze.[br]Dopisany: 29 Październik 2009, 10:05_________________________________________________A tak apropo - możecie polecić coś w podobnym stylu?? Ostatnio coś oglądałem w stylu Splinter Cell'a - nazywało się chyba Velvet Assassin, ale to już teraźniejszość a na nie jak w AC.

Dawać mi tu zaraz propozycje :kox:

Opublikowano
  • Autor

Prince of Persia :kox:

Opublikowano

Prince of Persia :kox:

Dno :thumbdown:

W porównaniu do pierwszych części jeszcze z PS :thumbdown:

Nudzi się po kilku lewelach, zmienili bardzo dużo, wszystko na minus.. Wg. mnie oczywiście.

A grałem we wszystkie części.

Opublikowano
  • Autor

Mi sie podobalo ;)

Opublikowano

Nie denerwowało Cię, przechodzenie planszy w jedną stronę, potem wracanie praktycznie po tej samej trasie w drugą zbierając bąbelki.. Do tego nieśmiertelność, brak jakich kolwiek zagadek, nad którymi trzeba było pomyślec i najgorsze ciągła powtarzalność tego samego.. ?

Powinieneś zatem pograć we wcześniejsze, one były za***iste po prostu !!!

Opublikowano
  • Autor

Wiesz co... po serii roznych gier, PoP byla mila odmiana, poza tym lubie taki klimat czasami...

Fakt faktem, ze gra jest schematyczna i generalnie dosc dluga, ale czasami trzeba bylo pokombinowac zeby swiatelka zdobyc co sprawialo mi frajde ;)

Jedyne PoP, w ktore gralem to byl rok '95... wiec pewnie sporo przegapilem ;)

Opublikowano

Podobnie assasin, grafika fajna fakt ale moglisię bardziej wysilić a nie ciągle to samo, nudne jak flaki z olejem, na każdej planszy wchodzimy na wierze, zbieramy flagi i ratujemy przechodniów, nic nowego, a walka... bez różnicy czy z 1 czy z 20 przeciwnikami bo i tak atakują po kolei i każdego z kontry się rozwala, ogólnie mogli się bardziej wysilić moim zdaniem :wink4:

Opublikowano

No niestety Gregor, ale gierka ogólnie klimatyczna i dlatego szukam coś podobnego. Jak nie chcesz monotonii, to rób jak ja - lej na przypał a nie z kontry. Tak każdy potrafi :decayed:

Wczoraj odpaliłem z ciekawości FarCry2 - hesuuuus, ale kupa :wallbash:

Od razu wyłączyłem i wróciłem do Gears'ów. Chyba czas na jakieś zakupy :naughty:

Opublikowano

no ja fear 2 kupuję i tekkena 6 :cool1: i little big planet dla kobiety bo znika na parę godzinek przy tej grze :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Ja wlasnie wrocilem z Resident Evil 5 :evil:

To zakup totalnie spontaniczny... bo dzis jade na wodke do kumpla, wiec bedziemy lupac we 2 :decayed:

Opublikowano

Ja wlasnie wrocilem z Resident Evil 5 :evil:

To zakup totalnie spontaniczny... bo dzis jade na wodke do kumpla, wiec bedziemy lupac we 2 :decayed:

:naughty: Ja z moją babką łupiemy włąśnie 5 AKT.. :naughty:

Opublikowano

co lepsze Pany re5 czy fear ?

skoro można w dwójkę grać w re to może to kupię zamiast feara ?

Opublikowano

co lepsze Pany re5 czy fear ?

skoro można w dwójkę grać w re to może to kupię zamiast feara ?

No i można popykać przez sieć :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Najlepiej to i to :kox:

Podobno niestety RE5 ma tego babola, ze nie mozna biegac i strzelac jednoczesnie... jak na inne wspolczesne gry, to mogli juz to zrobic...

Opublikowano

Najlepiej to i to :kox:

Podobno niestety RE5 ma tego babola, ze nie mozna biegac i strzelac jednoczesnie... jak na inne wspolczesne gry, to mogli juz to zrobic...

Fakt :thumbdown: Ale nawet nie zwrocilem uwagi :gwizdanie:

Opublikowano

Podobno niestety RE5 ma tego babola, ze nie mozna biegac i strzelac jednoczesnie

Fakt :thumbdown: Ale nawet nie zwrocilem uwagi :gwizdanie:

oj chłopcy chłopcy , w RE od zarania dziejów nie można było jednocześnie biegać i strzelać , taki urok.Przeszedłem wszystkie częsci jakie wychodziły na PsOne , Ps2 , Ps3 moim zdaniem gra byłaby za prosta , a tak ....... ile razy zombiak was złapał gdy strzelaliście do niego i juz mieliście się odwrócić żeby uciec ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

A ja od jutra chyba zaczne 2 dodatki do GTA4, bo jakos nie mialem okazji przejsc Lost&Damned, a teraz wyszedl Gay Tony... wiec trzeba kupic ;)

Opublikowano

Byłem w Empiku w galerii, ale nie mieli Feara, zamówiłem sobie. 5-tego odbieram :)

Dzięki za chęć pomocy w zakupie :wink4:

Opublikowano

Byłem w Empiku w galerii, ale nie mieli Feara, zamówiłem sobie. 5-tego odbieram :)

Dzięki za chęć pomocy w zakupie :wink4:

ja kupiłem na alle za 60zł :wink4: