Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Prośba o analize logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A gruszka na filmiku nie ma za małego skoku? Dam znać jak założę właśnie ja czyszcze ta druga jak już jest wyjęta a tamta jak wyjme to zobaczę co z nią jest tylko gruszke muszę przyłożyć bo drugie turbo mam bez gruchy.

Panowie dodaje zdjęcie bo nie wiem czy ten dzyndzel w turbinie widoczny na zdjęciu na tak być? Jest lekko przekrzywiony i nie wchodzi do końca.

http://www.tinypic.pl/vv9hx11xqymj

Opublikowano

jest to ogranicznik kierownic a włąsciwie tej dźwigni od kierownic a dodatkowo dystans i szpilka ustawiająca i to powinno byc proste, pewnie podczas rozpołowianiu sie wygieło, ciekawe czy wirnik tez nie jest naruszony.

Edytowane przez lukaszooo

Opublikowano
  • Autor

To u mnie jest skrzywione. Idzie dostać gdzieś nowe?

Wirnik jest cały nie ma luzow

Moge to naprostowac ma to jakieś większe znaczenie jak się najprostuje i wpadnie do końca w obydwa otwory?

Opublikowano

Nie wiem nie robiłem nigdy takich manewrów.

Opublikowano
  • Autor

Zobaczę jak nie to wezmę z turbiny ktora mysle że uda mi się wyjąć bez tych specjalnych pogietych kluczy ;)

Czy ktoś wie gdzie kupię ten trzpień co dodałem wcześniej na zdjęciu albo może ma ktoś taki do sprzedania pilne!

Opublikowano

nie chce krakac ale skoro to wygiełes ten trzpień to raczej napewno naruszyłeś wirnik mimo ze nie widać na nim uszkodzeń po złożeniu nie zdziw sie jak turbo rozleci sie po miesiącu.

Opublikowano
  • Autor

Wiesz może gdzie dostanę taki wałeczek?

Opublikowano

pisz do ludzi z forum którzy zajmują sie regeneracją turbin, moze ktos bedzie miał cos takiego.

Opublikowano
  • Autor

Dobra udało się wszystko poskładać do kupy jutro zamontuje i zobaczymy czy problem zniknie łopatki były tak zaopieczone ze nie dało ich ręką ruszyć.

Panowie turbina wyjęta, wyczyszczona i założona w warunkach polowych śmiga jak szalona. Dzięki wszystkim za pomoc. ;)