yoostee Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Mam rownież silnik 1.6 oraz instalacje Stag 300. Zalanie zbiornika do pełna wynosi mnie ok. 85 pln i na tym robie 430-450 km. Pewnie, ze sie opłaca A kiedy Cie sie zwróci... Zależy ile jeździsz. Instalacja LPG była założona juz aucie, z papierków wynika ze poprzedni właściciel zapłacił za nią 2400 pln Edytowane 18 Czerwca 2015 przez yoostee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieznany Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Instalacja gazowa na pewno się opłaca i mam zamiar założyć u siebie, ale mam małą wątpliwość. Kilku "znawców" ostatnio mieszało mi w głowie, że instalacja gazowa to nie tylko oszczędność przy tankowaniu, ale też duże problemy techniczne w późniejszym czasie :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audicoman Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Jakie problemy techniczne? Jak dobre podzespoły i gazownik to nie będzie problemów. Wystarczy dbać o filtry, świece i śmiga jak na benzynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jklgleiwitz Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Ciekawe jakie te problemy według "znafcow"? To nie stare silnki forda gdzie ulegalo wypalenie gniazd zawodowych. 1.6 8v jest można powiedzieć stworzony do gazu. Jeśli masz dobrą instalację założoną w dobrym warsztacie a nie u druciarza latasz i patrzych z miłością na dystrybutor. Do tego trzeba dbać o filtry i inny osprzęt i problemów nie bedzie. Mi koszty przeglądów zwróciły się po miesiącu Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi