Grzegorz.D Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 roae a jaką szerokość mają Twoje felgi? Ja ostatnio dałem felgi do prostowania i jedna pękła podczas naprawy, teraz mam lekki stresik tym bardziej że felgi maja 9 cali szerokości ....
muunv Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 roae a jaką szerokość mają Twoje felgi? Ja ostatnio dałem felgi do prostowania i jedna pękła podczas naprawy, teraz mam lekki stresik tym bardziej że felgi maja 9 cali szerokości .... Duże to pęknięcie? Ja mam troche spiny co do jazdy na pękniętej.. Jeśli będę o tym za dużo myślał to sprzedam felgi.
piotrek1388 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Najgorsze w tym wszystkim to stres, stracony czas itd. czasami lepiej dołożyć a mieć pewniaka. Ale powodzenia w temacie z felagi. zrobisz dobrze i będziesz jeździł. Dużo osób jeździ a nawet o tym nie ma pojęcia.
muunv Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Opublikowano 31 Marca 2015 To to ja wiem. Nie chciałem zaoszczędzić tylko kupić fajny wzór.
Grzegorz.D Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 roae a jaką szerokość mają Twoje felgi? Ja ostatnio dałem felgi do prostowania i jedna pękła podczas naprawy, teraz mam lekki stresik tym bardziej że felgi maja 9 cali szerokości .... Duże to pęknięcie? Ja mam troche spiny co do jazdy na pękniętej.. Jeśli będę o tym za dużo myślał to sprzedam felgi. Pęknięcie na 2cm
peter124 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 (edytowane) Czy te felgi to nie chińczyki? Niektóre z chińskich felg mają taką przypadłość, że bardzo łatwo pękają, czasami w kilku miejscach. Zajmuję się zawodowo sprzedażą kół/felg używanych i wiele już widziałem. Moja rada. Kup sprawny komplet. Nie warto ryzykować to nie przelewki. Nawet jak je zrobisz i chwilę będzie dobrze to jest duże ryzyko, że wkrótce znowu na jakiejś dziurze czy krawężniku znowu któraś pęknie i będziesz żałował, że się za to zabrałeś. Dobry stop łatwo nie pęknie, ugnie się ale nie pęknie(oczywiście mówię o standardowych uszkodzeniach). Edytowane 11 Maja 2015 przez peter124
main Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 osobiście bym puścił bez wałka i nawet nie myślał ile stracę. bezpieczeństwo ważniejsze
Rekomendowane odpowiedzi