borc93 Opublikowano 27 Marca 2015 Opublikowano 27 Marca 2015 Samochod stracil moc tak jakby turbo nie dzialalo moge wcisnac gaz do konca a on i tak przyspiesza tak samo i pali sie non stop ESP. Po podlaczeniu do komputera wyskoczyly mi takie bledy-17569 - czujnik temperatury w kolektorze dolotowym/ przerwa obwodu /zwarcie17564 - czujnik cisnienia w kolektorze dolotowym/ zwarcie do masy lub przerwaprosze o jakos porade i co jak gdzie mam sprawdzic .Dzieki bardzo za pomoc !
POWER-KRIS Opublikowano 28 Marca 2015 Opublikowano 28 Marca 2015 W okolicy zbiornika na płyn hamulcowy jest ten czujnik i pewnie wtyczka wypadła lub się przewód urwał. https://www.google.pl/search?q=czujnik%20ci%C5%9Bnienia%20w%20kolektorze%20dolotowym%20audi&client=ms-android-sonymobile&espv=1&source=lnms&tbm=isch&sboxchip=Grafika&sa=X&ei=aekVVeW7DIv9ywOd-IHACw&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=320&bih=440 No może w okolicy zbiornika na płyn chłodzący lub po środku między jednym a drugim.[emoji12]
borc93 Opublikowano 28 Marca 2015 Autor Opublikowano 28 Marca 2015 Dzieki wlasnie to bylo problemem kostka pekla jakims cudem. Dzieki za pomoc.!!!
Robert Pichlak Opublikowano 25 Września 2016 Opublikowano 25 Września 2016 Witam, podepne sie do tematu gdyz mam podobny problem. Mam blad 17564 i nie idzie go wykasowac. Podmienialem czujniki z innej audi - bez rezultatu. Chodzi o ten czujnik ze zdiecia wyzej. Po " ogledzinach" wtyczka jest ok nie jest peknieta ani nic takiego. Caly przewod jest w ori oslonie nie przetarty. Sprawdzalem probowka i napiecie jest odrazu po przekreceniu kluczyka ( bez uruchamiania silnika) czy tak ma byc? Gdzie jeszcze szukac? Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi