Olkusz86 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Witam samochód użytkuje drugi rok 2 właściciel od nowości rocznik 1999r lakierniczo okazało sie że nic nie było dotykane także git;) 243000km z ostatnim wbitym przeglądem u onkla z rajchu. silnik jak dla mnie najfajniejsza jednostka 110km AFN . Po zakupie poszedł nowy rorząd oleje Castrol 10w60 smary płyny i inne zabawki. SILNIK: AFN 1.9 110PS, program nie hamowałem jeszcze.. UKŁAD WYDECHOWY: seria.... w planach fajna końcówke nie koniecznie z tesco. ELEKTRONIKA: pakiet dod. oświetlenia wnętrza, elektryczne i podgrzewane lusterka , climatronic, 2xelektryczne szyby, domykanie szyb z pilota, centralny zamek, podgrzewane spryskiwacze szyb, ileś tam jaśków UKŁAD NAPĘDOWY: seria UKŁAD HAMULCOWY: seria niedługo tarcze z dziurkami KOŁA: Lato Sline łorginalne 7/5J 205/50/17 , zima seria alum na 15stce. W miarę czasu chęc dopieszczenia samochodu kilka fotek warsztatowych z moją osobą
Olkusz86 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Opublikowano 30 Marca 2015 Na dzień dobry skrzynia poszła?? Nie nie wkońcu znalazłem troche czasu zeby nowe sprzęgło założyc.
trepek Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 W nicku Olkusz, rejestracja z Katowic. Czemu tak?
czester11 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Nie zdążył przejerestrowac pewnie. To już co sprzęgło siadlo czy tak porostu U mnie właśnie wyskoczyło 300tys i zero objawów zużycia.
łukasz14bn Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 castrol 10w60 ? zmień ten olej bo castrol to szajs
czester11 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 castrol 10w60 ? zmień ten olej bo castrol to szajsDlaczego tak sądzisz? Nspewno jest lepszy niż lotos [emoji12] A od orlenowskiego gówna platinium to nawet olek z biedronki do frytek jest lepszy. Coś o tym wiem. Bo po zalaniu a a80 po 3 h jechałem do sklepu po Castrol i nowy filtr. [emoji2]
man85 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Ładnie Ładnie.. ..a zdjęcia Paderewa ?
Olkusz86 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) W nicku Olkusz, rejestracja z Katowic. Czemu tak? Olkusz od Imienia Olek Nie zdążył przejerestrowac pewnie. To już co sprzęgło siadlo czy tak porostu U mnie właśnie wyskoczyło 300tys i zero objawów zużycia. Nie ślizgało no moze troche po chipie na 5 biegu ale wkurzało mnie bo od góry brało głownie to tarcza na wałku sie blokowała. castrol 10w60 ? zmień ten olej bo castrol to szajs według mnie jest ok leje to do Lancerów Evo 400hp nawet cisnienie utrzymuje Ładnie Ładnie.. ..a zdjęcia Paderewa ? tak jest , a warsztat to Mitsubishi Kia Pozatym kółka idą na sprzedaż musze je wystawic .. no ale w dziale sprzedam nie moge napisac posta więc napisze go narazie tutaj , z prośba moderatora o przeniesienie w konkretny dzial. Do sprzedania Oryginalne koła Audi 17 Sline Parametry Rozstaw: 5x112 7.5Jx17H2 ET 43mm Stan Bardzo Dobry 100% proste wyważone żadna felga nie jest pęknieta nie ma bicia itp. Opony prawie nowe na przednich jeszcze widac nadrtukowany rozmiar na bieżniku. Opony to Ventus Sport k104 pewnie z 7 mm mają spokojnie przednie załozyłem dwa tygodnie temu nigdy nie zakładane sprowadziłem je z niemiec. Tył po niecałym sezonie , generalnie bieżnikowo bardzo bogato , opony jak na marke to bardzo mnie zaskoczyły sa cichutkie dobrze sie prowadzi i na wodzie kleją sie do asfaltu bardzo dobrze. Pare zdjęc robionych telefonem Cena powiedzmy 1650zł Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Olkusz86
łukasz14bn Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 sorki koledzy pomyliłem się jeżeli chodzi o castrola miałem na myśli 10w40 a nie 10w60
Olkusz86 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2015 jako że w dziale sprzedam nie moge wystawiac przedmiotów to tutaj moje kólka na sprzedaz link do olxa http://olx.pl/oferta/audi-sline-17-oryginalne-5x112-nowe-opony-CID5-ID9IR5X.htmlmysle ze warto..
Rekomendowane odpowiedzi