Robero321 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Wydaje mi się że to też zależy od rocznika i kiery i poduchy a Ci co sprzedają na allegro czy olx to się gó*o znają
omario Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Trzecia kierownic dzis przyszla , nie wiem czy pasuje bo w pracy jestem , mam nadzieje ze tym razem bedzie ok
Maciek02 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 niedawno przeszedłem modzika z kierą. Mam obecie w b6 u siebie z a4 b8 polift. nie milem tempomatu ae przy okazji jest, uzylem: moduł z b7 z koncówka Q, tasme lulti z b7, wiazke z b7 i dodatkowo inna. Wyglada tak: http://postimg.org/image/nlwbvf1k7/ a co do lącznika poduszki tej zółtej kostki to zapomnialem ja kupic i dało sie wyrezac ta co była skalpelem odpowiednio obrobic i weszło
Robero321 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Da się wyrażać też tak zrobiłem na chwilę ale później pomyślałem że to jednak poduszka i przełożyłem piny do takiej jaka powinna być Czy wszystkie przyciski MF Ci działają prawidłowo ? Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Robero321
omario Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Jesli chodzi o wtyczke to mialem z nia troche roboty bo nie chcialem jej zniszczyc, a poza tym to wszystko poszlo gladko :0a co do przyciskow to czy jest tak ze tylko glosnosc i zmiana stacji/piosenki jest obsugiwana??
Maciek02 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 działa głośność, przewijanie piosenek, stacji, u mnie dziala tez funkcja mówienia, wybierania głosowego ale nie mam mikrofonu, przycisk mode jak wcisne to na fisie wyswietla mi sie no funkcjon, nie działa przycisk navi.
omario Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Dziala u Ciebie funkcja mowienia? czy to zalezy od zakodowania MK??? bo jest tam kilka opcji
Maciek02 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 no nie dokonca wiem ale zakodowane mam ze moim zdaniem dziala ale nie mam mikrofonu. Lektor sie normalnie pyta co chce powiedziec a nie majac mikrofonu pyta sie ponownie i rzuca przykładami jak mówić.
Maciek02 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 daj znac jak to tam u Ciebie wyszlo:)
omario Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 daj znac jak to tam u Ciebie wyszlo:) w sumie to nic nie wyszlo :/ zakodowalem z sterowaniem glosem ale bez zmian. jedyne co to dwa bledy wlasnie dotyczace ze nie ma komunikacji z tymi funkcjami... wiesz moze jaki masz modul ??? ja mam z literka Q
Rekomendowane odpowiedzi