pawel.w Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam, W moim samochodzie [a4 B7 Avant 2.0 tdi] mam uszkodzony uchwyt na kubek. Przeglądałem aukcje i zauważyłem, że takie uchwyty można kupić w dwóch wersjach: angielskiej i europejskiej. Oglądając zdjęcia nie zauważyłem aby mechanizm, zębatka były w wersji angielskiej po przeciwnej stronie niż w europejskiej tj. po lewej. Posiadam uszkodzony uchwyt i zastanawiam się nad tym czy jet możliwość przełożenia frontu z mojego uszkodzonego uchwytu do anglika. Czy ktoś wie jakie są różnice w uchwycie angielskim i europejskim oprócz frontu który ma po przeciwnych stronach zaokrąglenie.? Czy taki angielski uchwyt będzie możliwy do zamontowania u mnie w samochodzie? Z góry dziękuję za odpowiedź
MAT1000 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Śmiało kupuj anglika, ja tak u siebie zmieniłem, dodatkowo wpadł podświetlany. Wystarczy zmienić front, reszta jest identyczna.
greg2505 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 wszystko pasuje jak chcesz mam sprawny mechanizm
pawel.w Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam, Dzieku za odpowiedz. greg2505 masz anglika czy europejski? Jezeli chodzi o mechanizm to rozumiem ze masz całość bez frontu? Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
greg2505 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mam i eu i anglik obydwa z frontami
pawel.w Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Mam i eu i anglik obydwa z frontami Jesli to do b7 to możesz mi napisać ile za eu i anglika byś chciał? Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi