Opublikowano 29 Stycznia 200719 l Witam mam A4 2,5 tdi 98r. chce zakupic płyte do navi ale niewiem jak sprawdzić jaki to model. Wyświetlacz jest mały po środku zegarów. Instrukcje mam w języku Niemieckim i nic z tego nie kumam
Opublikowano 29 Stycznia 200719 l Cześć Mam ten sam typ navi w mojej niuni i tez nie wiem jaką płyte z mapą kupic. Rozwijam temat z moim znajomym, jesli cos bede wiedzial dokladnie to napisze. pozdrawiam
Opublikowano 29 Stycznia 200719 l jeśli to navi non dx to zapomnijcie o płycie na polskę są prawie na całą europę zachodnią nawe chyba wersje 2006 ale na polskę niet i nie będzie raczej pozdrawiam geri
Opublikowano 30 Stycznia 200719 l Chłopaki po co zaraz kupować... Zapodajcie na x w szukaniu navigacja audi i <usunięte> albo jak bedziecie wiedzieli dokładniejsz nazwe i <usuniete> .Ja tak sciagnąłem całe oprogramowanie do beckera trafic pro powodzenia :diabel2: :diabel2: Komentarz dodany przez: pre_pl: 04-02-2007, 20:01 ] usunąłem zbędne informacje
Opublikowano 4 Lutego 200719 l hmm..tez mam Beckera trafic pro i plyty szukam..Musze poszukac w tym x. Dobrze wiedziec:) [ Komentarz dodany przez: pre_pl: 04-02-2007, 20:02 ] usunąłem zbędną informację
Opublikowano 11 Lutego 200719 l Mam duza navi i mam plyte na polske i wiele krajow 2006/2007 system dx ale nie we wszystkich chodzi zalezy jakim sposobem nagrasz jak masz jakies pyytania to pisz postaram sie odpisac.
Opublikowano 13 Lutego 200719 l Mam duza navi i mam plyte na polske i wiele krajow 2006/2007 system dx ale nie we wszystkich chodzi zalezy jakim sposobem nagrasz jak masz jakies pyytania to pisz postaram sie odpisac. Witam mam navi na srodkowym wyswietlaczu( pomiędzy zegarami) a w bagażniku 'skrzynke' z miejscem na płyte. Co o tym myślisz? Bo właśnie jestem na etapie szukania płyty na Polskę. Oryginalnie są niemcy ale raczej w pamieci bo nie ma płyty. Pozdrawiam
Opublikowano 14 Lutego 200719 l Jutro bede mial taka audi na warsztacie to dam ci znac czy chodzi ta plyta
Opublikowano 14 Lutego 200719 l Jutro bede mial taka audi na warsztacie to dam ci znac czy chodzi ta plyta super dzieki za szybki sygnał
Opublikowano 17 Lutego 200719 l Sprawdzalem ale z mojej navi nie czytal sprobuje jeszcze inaczej nagrac jak bede wiedzial dam znac