Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czarnula a4 b7 2.0Turbo Quattro +IC od 3.0 TDI Biturbo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich,

tak na szybko, aut miałem sporo ale tak do 3 wstecz ;):

pierwsze audi a3 1.9Tdi:

p93y.jpg

po a3 myślałem nad a4 ale akurat nic ciekawego nie było w okolicy trafiło sie e46 3.0 benzyna cabrio ;) :

następnie potrzebowałem czegoś większego i pomyślałem znowu nad a4 i udało się kupić w DE bezwypadkowe, w oryginalnym lakierze 100 mikronów :D z pełną historią a4 b7 2005r 2.0TFSi Quattro.

kilka fotek ze sprzedaży :

Auto ma Sline wewnętrzny czyli kierownica, gałka, progi wewnętrzne, podsufitka czarna +fotele pół skóry z wybitym napisem sline .

Felgi odrazu zimowe sprzedałem bo mam nówki 18" ;) felgi obecnie letnie 18" dostałem w pakiecie:

Kilka rzeczy jest do zrobienia w aucie, na dzień dobry wymieniony termostat i uszczelniony most.

Następnie zakupione wszystkie filtry knecht i olej motula:

zakupiony zderzak Sline +grill Sline :)

grill leci do malowania razem z zderzakiem na czarno.

I wizyta u polecanego na forum: Elektrocar - Karol Chrzczonowski Raszyn ul. Wysoka 7, pozdrawiam :)

wymieniona linka i silniczek szyby pasażera, wszystkie czujniki tylne, zmieniona opaska czy coś podobnego w wydechu, wrzucony emulator sondy (kat niesprawny), wymienione filtry i olej.

Auto szarpie przy zmianie biegów, prawdopodobnie dwumas i sprzęgło do zrobienia... poczytam troche może wrzuce odrazu coś mocniejszego albo wogole wywale koło dwumasowe :hi:

Plany ? narazie ogarnięcie tego co jest. Auto ogolnie będzie całe czarne, wszystkie chromy wylatują, lampy wnetrze tez na czarno ;)

następnie zmiana wydechu może na S4 ? albo robiony na zamówienie, obecny jest dość głośny... wpadnie dokładka od S4, zderzak czymś się różni ??

w przyszłości gwint AP +19" reszte zobaczymy :D

nowe fotki wrzucę po zmianie zderzaka

zdrowa seria :)212KM 308Nm, pomiar robiony 5 x

Edytowane przez Lorence

Opublikowano

Ładniutka trochę pracy oraz $$ i będzie jak laleczka ;):hi::kox:

Opublikowano

A jednak do audi coś ciągnie. Tak trzymaj. Fajna fura.

Opublikowano

Jak patrzę na tą pierwszą a3 to pewnie i a4 będzie zmodzone niedługo. Szerokości!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Niestety moje nie lakierowane auto musiało zostać delikatnie polakierowane... rysy na drzwiach nie udało się spolerować:

Polakierowane drzwi ale nie całe tak 3/4 od góry. Polakierowany grill, przedni zderzak i chrom nad tylnym zderzakiem :)

Brakuje jeszcze spryskow sline.
Takie pytanie: jak jest montowana tablica rejestracyjna do tego grilla? Nie miał on żadnych nawierceń ani dziur... :eusathink:

Edytowane przez Lorence

Opublikowano

W tym problem bo tam tablica nie pasuje bo to hamerykanski ;) bedziesz musiał cos pomyśleć ,moze na kartce,lub jak ci przeszkadza us blenda wymien z którymś z forumiowoczow,na pewno chętni sie zjada!a tak pozatym to ładna,dojdzie gwinde i koło bedzie miód :) pozdr

Opublikowano

Musisz dokupić mocowanie tablicy i ramkę na tablicę. Takie coś: http://images69.fotosik.pl/117/5b0877979d2b0104gen.jpg, tylko u Ciebie chyba ma być platinium kolor.

Opublikowano
  • Autor

Ok. Dzięki za info. Mam taka blende z poprzedniego grill nie-sline, może berzie pasować :)

Opublikowano

Nie będzie. Kolorystycznie też dobrze dopasuj żeby ta szarość nie spsuła całości. ; )

Opublikowano

Ramka może nie pasować, ale adapter na tablice powinien pasować. Posprawdzaj numery części .

Opublikowano

O prosze:-) a4 sedan b7:-) wizualnie jak moja:-) zapraszam do mnie:-) zazdraszczam dwururki:-) ostatnio wkręcam sobie ten mod:-)

Opublikowano
  • Autor

Ramka może nie pasować, ale adapter na tablice powinien pasować. Posprawdzaj numery części .

dzisiaj podjadę do lakiernika może starej blendy nie wyrzucił i odrazu zobaczę czy pasuje, czyli rozumiem że ta blenda US która teraz mam, ludzie w EU zakładają jedynie np. na zloty ? :D

ewentualnie jak nie będzie pasować to zawsze można do tej US przykręcić ramkę albo przykleić tablice na taśmę, tak jak mam z tyłu ;)

update:

rozmiarami atrapa od zwykłego zderzaka pasuję do Sline ale mocowania ma inne, sline od góry się zahacza a na dole przykręca a zwykła jest z góry i dołu przykręcana...

Edytowane przez Lorence

Opublikowano

Ramka inna, a adapter na rejestrację patrzyłeś ?

Opublikowano
  • Autor

Pisałem nad Twoim postem że ramka/adapter nie pasuja bez kombinacji chyba że pytasz o coś innego?

Opublikowano

Pisałeś o atrapie :)
Mi chodzi czy masz coś takiego tam :

0bef96312adb.jpg

Opublikowano

Za to cudo na zdjeciu nowe 320zl:-) wlasnie kupilem takie same tylko z otworami Pdc:-)

Opublikowano

Cena duża ale fajnie przód wygląda z tą ramką .

Opublikowano

Teraz przod nabral charakteru, bez tablicy wyglada swietnie, szkoda ze tak nie wolno jezdzic.

Opublikowano

Czasem nie jechałeś dzisiaj o 8:14 ul.B.Chrobrego w stronę ul.Ryżowej ??? :)

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem jak z tym adapterem, przykleje poprostu rejestracje do tej swojej blendy US.

Dnia 30.05.2015 o 16:50, MAT1000 napisał:

Czasem nie jechałeś dzisiaj o 8:14 ul.B.Chrobrego w stronę ul.Ryżowej ??? :)

pewnie ja 

Edytowane przez Lorence