Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zablokowane tylne lewe drzwi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

właśnie kupiłem A4 z 2003, wszystko działało, nagle nie otwierają się lewe drzwi pasażera, ani od zewnątrz ani od środka. Wszystkie inne działają. Kiedy otwieram nie słychać w nich niczego. Bardzo proszę o pomoc. Wczoraj dołączyłem do forum, nie myślalem, że tak szybko skorzystam :(

Opublikowano

No to miłej lektury .

Szukajka działa więc skorzystaj.

Opublikowano

Witam mam ten sam problem ,ale po udanej probie otwarcia niestety było to raz lampki od podswietlenia w drzwiach lekko przygasaja i jeszcze jedno po włożeniu kluczyka do stacyjki i przekreceniu na zapłon za każdym razem słychac jak moduł jeszcze raz otwiera drzwi.Niestety teraz drzwi sa zamknięte na amen.

Opublikowano

Mikrostyki w zamku do sprawdzenia

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj postanowilem sprawdzić bezpieczniki od drzwi (22, 23). Sprawdziłem również bezpiecznik od systemu komfortu (24) i ... przy wyjmowaniu mrugneło światło w samochodzie, od tej pory nie dość, że drzwi nadal się nie otwierają to jeszcze przy otwieraniu samochodu nie zaświeca się w nim lampka jak wcześniej. :(

Edytowane przez Iggy:)

Opublikowano

problem nieduży wystarczy, że z powrotem wrzucisz tam bezpiecznik. Trochę nie rozumiem twojego pytania drzwi nie otwierają się wcale od wewnątrz i zewnątrz ciągnąc za klamkę ? Czy z pilota ci się nie otwierają/zamykają

Opublikowano

Witam czego tu nie rozumiec mam to samo drzwi nie da rady otworzyc i tyle ale ktos podsunął mi pomysł żeby wysuszyc ten zamek a najlepiej rozgrzać auto lub jeśli ma ktoś taka opcję wstawić do suszarni u lakiernika może pomoże jeśli to tylko mikrostyk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Cześć wszystkim, chciałem zakończyć temat, drzwi naprawione. Zepsute było gniazdo w słupku, były złamane dwa piny. Po naprawie gniazda i przeczyszczeniu wtyczki wszystko działa. Pozdrawiam

Edytowane przez Iggy:)

Opublikowano

Może doprecyzuję dla potomnych jak dokładnie wyglądało uszkodzenie i naprawa.
Iggy miał sporo szczęścia bo mimo ułamanych pinów w kostce drzwi, drzwi się w końcu otwarły (za którymś tam razem po prostu nastąpił styk i zadziałał centralny). Od razu wykorzystaliśmy to aby rozebrać tapicerkę i wtedy było już "z górki". Wiadomo było że obejdzie się bez uszkodzenia tapicerki drzwi a po rozpięciu kostki w słupku B i dokładnym sprawdzeniu okazało się że jeden pin jest całkowicie złamany a drugi ugięty. Po wymianie tych dwóch uszkodzonych pinów wszystko wróciło do normy.