Kamiszu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Witam, tak jak w temacie nie świeci mi się tylna lampka w kombi (ta nad bagażnikiem). PRzerwany przewód czy może cała lampka do wymiany? A moze jest to jakaś typowa usterka którą można szybko i łatwo zdiagnozować i usunąc?
Grztom Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 może zacznij od tego czy prąd do niej dochodzi, później sprawdź czy masz tam mase.
rafal9119 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Przerabiałem temat 3 dni temu . wszystkie lampki sie świeca a ta nad bagażnikiem nie. Co prawda zapala sie ona dopiero jak otworzymy klape bagażnika. Pierwsze co bym zrobił to sprawdził czy dochodzi tam prąd. zamien lampki tą z bagażnika na ta co jest nad kanapą z tyłu one mają takie same wtyczki. i okaże sie u mnie wystarczyło przeczyścić styki.
Janusz Łachacz Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 mam ten sam problem... po świętach się temu przyjżę.
rafal9119 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 zamiencie lampki tak jak pisałem wyżej a okażę sie czy to wina lampki czy brak prądu.
Rekomendowane odpowiedzi