Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Uszczelka anteny na dachu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuję takiej uszczelki o numerze 1K0035349 ktoś wie gdzie ją można dorwać ? Patrzyłem na internecie ale z przesyłka z innego kraju chcą 30 $$ :/ Mieszkam w małej miejscowości gdzie trudno dostac dobre piwko więc na miejscu też nei mają takiej uszczelki. Ktoś cos może ?

304041_x800.jpg

Opublikowano

Kurde u mnie to samo, popekało troszku. Muszę śledzić wątek to jak wyhaczysz to pójdę to sama drogą :P

Opublikowano

Chyba tylko ASO, cena nie jest duża kilkadzieścia złotych ale trzeba jechać dwa razy bo ostatnio nie chcą przyjmować zamówień telefonicznie, przynajmniej w Częstochowie a jak ma się 50km to średnio się opłaca. Byłem ostatnio a o tej uszczelce zapomniałem

Opublikowano
  • Autor

Panowie jesli kogoś interesuje ta uszczelka to znalazłem na tej stronce przesyłka za friko a cena 8 $ więc jest spoko.
http://www.aliexpress.com/item/Euro-Style-Shark-Fin-Aerial-Roof-Roof-Antenna-Base-Rubber-Gasket-Seal-For-VW-Jetta-Golf/32281625486.html?spm=0.0.0.0.U9ERuG

Edytowane przez setho

Opublikowano

Chyba tylko ASO, cena nie jest duża kilkadzieścia złotych ale trzeba jechać dwa razy bo ostatnio nie chcą przyjmować zamówień telefonicznie, przynajmniej w Częstochowie a jak ma się 50km to średnio się opłaca. Byłem ostatnio a o tej uszczelce zapomniałem

na berka w czewie moj kuzyn siedzi, teraz Marszałka przejął krotowski wiec może i nie chca przez tel zamawiac.

sam mam padniętą to sie dowiem co i jak i może zamówie 2 sztuki

Opublikowano

Jakiś czas temu wymieniałem uszczelkę i w ASO VW w Zielonej Górze około 14zł kosztowała (o ile dobrze pamiętam)... Tylko na miejscu nie mieli więc 2 dni czkania. Ogólnie dzwoń do najbliszego ASO Audi bądź VW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie w Zabrzu dostałem informację że samej uszczelki nie dostane do mojego modelu z 2002 r. ;/ jedynie komplet za 230 zł antena i uszczelka....