Opublikowano 26 Marca 201511 l Ja z Mario jedziemy na spota do BT Nom , Wódeczka już sie chłodzi Ktoś się piszę na jutro ?
Opublikowano 27 Marca 201511 l no ja dzisiaj mogę się spotkać. Rafał nie da rady niestety. To tym razem w Piotrkowie?
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Zdrowych i wesołych świąt , no i smacznego jajeczka ktoś się pisze na jutro ?? jak tak to gdzie tym razem ? Ja jestem za , Sebastian też i Kuba też , ktoś jeszcze ?
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l Zdrowych i wesołych świąt , no i smacznego jajeczka ktoś się pisze na jutro ?? jak tak to gdzie tym razem ? Ja jestem za , Sebastian też i Kuba też , ktoś jeszcze ? ja rowniez ale dolaczylbym tak troszke pozniej
Opublikowano 9 Kwietnia 201511 l kurde Panowie jednak nie dam jutro rady, myślałem, że się uda ale nie mam jak:/
Opublikowano 10 Kwietnia 201511 l kurde Panowie jednak nie dam jutro rady, myślałem, że się uda ale nie mam jak:/ Jak to nie masz jak ?? Zapraszamy na spota
Opublikowano 14 Kwietnia 201511 l coś mi wypadło A rozmawiałeś z Rafałem ?? i jak ? Ktoś się pisze na piątek ?