pieczarek Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Witam. Mam problem ze zmieszczeniem przetwornicy d4s w bixenonie a4 b6. Wiem, że jest to możliwe, ale nie wiem co zrobić aby wszystko się zmieściło. Soczewki mam z a4 b8 przed liftem (bez kropek na soczewce). Nie mogę zamknąć klapki ponieważ opiera się o oprawę palnika. Czy ktoś z kolegów ma u siebie takiego moda i mógłby doradzić jak to wszystko upchnąć?
Fido Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Pod lampą brak miejsca na tą przetwornicę ? Ja mam ori ksenon D1S i przetwornica zamontowana jest właśnie w dolnej części lampy.
mlodziak22 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Bixy nie mają pod lampa miejsca jak w xenonie czy zwykłej lampie. Musisz jakoś upchac w deklach, ja mam koito d2s są trochę większe i musiałem dekle ciąć Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez mlodziak22
pieczarek Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Mógłbyś mi przesłać zdjęcie przy okazji? to może mi coś przyjdzie do głowy.
nitroo Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 U mnie kolega Gwerty montował te przetwornice pod lampą
mlodziak22 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Jeśli Ci przerabial zwykle lampy lub xenon na bixenon to tak, ale w oryginalnym bixenonie miejsce na przetwornice jest z tyłu lampy w deklach.
nitroo Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Wiem i to też by Ci ogarnął, jak mu wyślesz swoje lampy
Rekomendowane odpowiedzi