BF10 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Czy taki zabieg przejdzie ? Nie jest mniejsze.większe niż kosz do radia ? Da radę wpasować ? Nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie, która mnie usatysfakcjonuje
Joziek79 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Da radę, były chyba 3 rodzaje Concert II dlatego zmierz swój panel i z panelem takiej wielkości szukaj. Co do podłączenia były tematy na forum...
BF10 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2015 mam Pioneer'a i zastanawiam się nad czymś ori
Joziek79 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 No ori zawsze lepiej pasuje ale Concert II chyba kolorystycznie różni się od deski w B5.
BF10 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) No ori zawsze lepiej pasuje ale Concert II chyba kolorystycznie różni się od deski w B5. właśnie wiem...Concert z przedlifta lub Concert Plus też wchodzą w grę Cały czas myślę mam problem z uciekającymi falami w nie ori radiu i zastanawiam czy jak kupię ori to coś się zmieni Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez BF10
Rekomendowane odpowiedzi