Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

CK-PROJECT Mechanik Wrocław

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Polecam zakład CK-Project Kamila Czermińskiego.

Tel do niego 500502404

Ma bardzo dobre ceny oraz upusty w Intercars. Daje gwarancję napraw.

Można się powołać na niebieskie S4 :)

Nowa siedziba firmy :

INFORMUJEMY iż od 1.10.2025 posiadamy nowa siedzibę warsztatu - ul. Wilcza 27, 50-429 Wrocław.

Edytowane przez emay

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Sprawdzałem warsztat. Pełna profeska, zero ściemy, czy partactwa. Polecam!

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Elektryką też się zajmują ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Tak ale najlepiej zadzwonić do Kamila i zapytać się o szczegóły.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, mam problem ze swoja B7 BRD , lekko falują obroty , trochę dymi na siwo, podejrzewam coś z dpf-em, Czy ten warsztat ogarnie mi ten temat o którym napisałem, polecacie ten warsztat? pozdro i z góry dzięki za opinie o nim

Mam tez do wymiany kpl rozrzad + oleje płyny filtry oraz imbus pompy oleju i zamierzam też tan to wszystko zrobić

Opublikowano
  • Autor

Ogarniają DPF. Możesz śmiało dzwonić i się umawiać.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Dzieki za info, a jak okazało by sie ,że ich terminy sa odległe to wg was jaki jeszcze warsztat z Wrocławia lub okolic polecacie. Nie chodzi mi tutaj tylko o wymiane rozrządu / imbusa pompy ect..ale tak jak wczesniej pisałem szukam kogos kto ogarnie temat jw. w poście - lekko przykopci na siwo jak jest zimny, delikatnie falują mi obroty i przy tym dochodzi nierówna praca motoru, wystrzegam sie warsztatów które na dzień dobry chca brac sie za spr pompek i wymiane turbo!!!!. Bo to jest u mnie oki.

Panowie, polecam Auto Setup Wrocław. Jakby ktoś szukał dobrego mechanika z wro to szczerze polecam.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Kurde, ja chyba znam Kamila, tak mi się wydaje o ile pracował wcześniej w korpo z branży automotive.

Muszę zadzwonić i się dopytać :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

pracował i nadal pracuje... :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 8/19/2015 o 22:13, dżejki napisał:

Sprawdzałem warsztat. Pełna profeska, zero ściemy, czy partactwa. Polecam!

Z tym "zero ściemy" bym nie przesadzał. Zadzwoniłem do Kamila żeby umówić się na wymianę oleju. Podał mi cenę za wymianę 60zl. Poprosiłem żeby również policzył filtr i 2 x 5l oleju (na wymianę i później na dolewki). Poprosił o przesłanie VINu. W odpowiedzi dostałem wiadomość:

[23.05.2017 11:37] "w sumie 460zl tylko dam ci znac czy dzis czy jutro"

odpisałem

[23.05.2017 12:11] "Ok, ile wychodzi za 5l banieczkę?"

I na tym kontakt się urwał... mam nadzieję, że nie dlatego że poprosiłem o cenę oleju

Opublikowano
  • Autor

Mechanik to nie sklep z częściami do auta. Jesteś na forum to sobie napisz zapytanie do dzika czy kogoś kto prowadzi ofertę na forum. Mechanik nie ma czasu na zapytania cenowe o części. A wogole co to za pisanie SMS? Masz konkrety to dzwon. Nikt nie ma czasu pisać sobie wiadomości.

Opublikowano
Dnia 26.05.2017 o 12:02, emay napisał:

Mechanik to nie sklep z częściami do auta. Jesteś na forum to sobie napisz zapytanie do dzika czy kogoś kto prowadzi ofertę na forum. Mechanik nie ma czasu na zapytania cenowe o części. A wogole co to za pisanie SMS? Masz konkrety to dzwon. Nikt nie ma czasu pisać sobie wiadomości.

Przed wykonaniem usługi zawsze muszę wiedzieć za co i ile się płaci i nie ma znaczenia czy jest to mechanik czy dentysta czy hydraulik.

Jak nie ma czasu na zapytania cenowe o części, to niech nie sprzedaje tylko prosi o przywiezienie swoich.

Zostałem poproszony o przesłanie VINu sms-em i odpowiedź dostałem SMSem. Zapytaj Kamila dlaczego nie oddzwonił tylko napisał wiadomość.

Niech każdy po przeczytaniu tego wątku odpowie sobie czy warto jechać do gościa, który się obraził z powodu pytania o cenę.

Edytowane przez jrusi

Opublikowano
  • Autor

On się nie obraźa o takie pierduty. Po prostu nie ma czasu na odpisywanie po ile banka oleju, a po ile dwie, a może motul a może millers. Postaw się na jego miejscu to zobaczysz, że na takie rzeczy najwięcej się traci czasu. 

Głowa do góry zadzwoń do RSserwis albo VAG serwis. Tam pan/pani na informacji Ci powiedzą ile części kosztują.

Opublikowano
Dnia 30.05.2017 o 16:05, jrusi napisał:

Przed wykonaniem usługi zawsze muszę wiedzieć za co i ile się płaci i nie ma znaczenia czy jest to mechanik czy dentysta czy hydraulik.

Jak nie ma czasu na zapytania cenowe o części, to niech nie sprzedaje tylko prosi o przywiezienie swoich.

Zostałem poproszony o przesłanie VINu sms-em i odpowiedź dostałem SMSem. Zapytaj Kamila dlaczego nie oddzwonił tylko napisał wiadomość.

Niech każdy po przeczytaniu tego wątku odpowie sobie czy warto jechać do gościa, który się obraził z powodu pytania o cenę.

Drogi przyszły niedoszły kliencie, 

na wstępie proponuję trochę zmienić swoje gimbusowe nastawienie w stylu "tu i teraz bo mi się należy...a jak nieeeee to napisze na forum" .

W rozmowie telefonicznej uzgodniliśmy wszelkie szczegóły dotyczące wymiany oleju w Twoim pojeździe. Otrzymałeś info jakiej marki części będą użyte filtr oleju (KNECHT), olej (Valvoline VR1) 1. bańka 5-cio litrowa na wymianę, oraz 2. bańka 5-cio litrowa na dolewki oraz koszt wymiany (60zł) a także kpl. cenę wykonania usługi z częściami (460zł) . Generalnie w szkole powszechnej były podstawowe zagadnienia matematyki takie jak dodawanie, odejmowanie, mnożenie czy dzielenie, więc może czas najwyższy sobie odświeżyć wiedzę z tego zakresu.

Skoro już rozpocząłeś dyskusje na forum to naświetlając Twój problem, skoro koszt całkowitej usługi 460 zł pomniejszymy o 60 zł robocizny zostaje 400 zł na części.  Tak więc cena pomniejszona o koszt filtra (powiedzmy 20-30 zł) podzielona na 2 da Ci cenę jednej BANIECZKI 5l. 

Jak ktoś wyżej dobrze przyznał i dziwne że potrafił pojąć to swoim rozumem, że warsztat to nie apteka, nie ma czasu na dyskusje i sms-owanie kiedy przed warsztatem stoi w kolejce 6 aut. Dla Twoje informacji takich zapytań mam po kilka dziennie. Z 2 str. dziwi mnie to, że nie przedzwoniłeś choćby z ciekawości czemu nie odpisałem/oddzwoniłem, szczególnie że byliśmy wstępnie umówieni na kontakt. Widać tak samo Ci zależało. Zawsze lepiej napisać na forum paszkwila, bo tak prościej i zapewne szybciej - BRAWO TY. 

Na koniec, to czy warto jechać do gościa który jest zawalony robotą i być może z przypadku zapomniał komuś odpisać na debilnego sms'a pozostawię do oceny klientom którzy skorzystali z usług warsztatu. Opinie klientów widmo - pytaczy mówiąc najłagodniej "zwisają mi".

Edytowane przez czer

Opublikowano

Kurcze, czlowiek nie był w warsztacie, nie skorzystał z uslugi a wystawia negatywne opinie... Trochę tego nie rozumiem. Zawsze można samemu kupic oleje i przyjechac na gotowo. Ja tak na przykład robie bo biore sobie Liqui Moly z pewnego zrodla w bardzo dobrej cenie i zawożę do mechanika. Nigdy problemów nie mam choć niektorzy mechanicy podobno kreca nosem bo niby jajko madrzejsze od kury. Ale ja przynajmniej wiem co kupuje i co zawoze do mechanika. Ja u Kamila jeszcze nie byłem z autem ale pracosalismy kiedys razem i wiem że jest konkretny i kompetentny gosc a przede wszystkim można sie z nim dogadac

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Cześć. Znamy się z Kamilem od 10 lat. Serwisuję u niego dwa własne auta, auto mojego ojca. Kilku znajomych też skorzystało z mojego polecenia. W swoim życiu przebrnąłem przez kilkunaście serwisów. Najbardziej przykre było spotkanie się z kłamstwem i partactwem konkretnych osób. To powodowało, że szukałem dalej, zwłaszcza że sam nie byłem w stanie radzić sobie z niektórymi naprawami. I w 2007 roku poznałem Czera, pasjonata motoryzacji, który wkręcił się w mechanikę pojazdową i dzisiaj robi taką robotę, że przegonił wielu mechaników z 40-letnim doświadczeniem, którzy po prostu nie poradzili sobie z nowymi trendami i "leżą" z problemami diagnostycznymi. Kamil zna się rownież na elektryce. Generalnie ma solidny "background" i doświadczenie.

Zapewne nie jestem obiektywny, ze względu na długą znajomość z Kamilem, ale polecam skorzystać z jego usług. Gość wie, co robi.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kilka dni temu odebrałem od Kamila A4. Szybko i trafnie zdiagnozowana usterka, naprawione i auto śmiga :)

NIedługo wstawiam do niego A6 na większy przegląd i mogę powiedzieć, że jestem spokojny o profesjonalizm tej ekipy bo wiem, że w końcu ktoś porządnie i zgodnie ze sztuką naprawia samochody.

Ja zakończyłem poszukiwania "mojego" mechanika we Wrocławiu.

Polecam !

Edytowane przez cinkers

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Dalej aktualne, aby przedzwonić do Kamila, powiedzieć co jest z autem i się umówić? :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 1.12.2017 o 19:55, xDoniu napisał:

Dalej aktualne, aby przedzwonić do Kamila, powiedzieć co jest z autem i się umówić? :)

Pewnie. Ja tam z nim jestem na bieżąco. Ostatnio robił mi serwis w S4.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A inne furmany niż VAG też robią? ;)

Mam rozrząd do wymiany we fiescie mk7 żony :D