KulaweOko Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Witam, znalazlem wtryski o nr 059130277AJ na aukcji jest napisane ze to niby jest do silnika 2.7 tdi a wyczytałem ze pasują one również do 3.0 tdi 204 km niestety nie wiem czy mam BKN czy ASB silnik. Moje pytanie jest takie. Czy rzeczywiście pasowały by one do silnika 3.0? Dzieki za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosniak_sg Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Oznaczenie silnika nie ma znaczenia, są takie same. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny2303 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Po maską po lewej stronie masz tabliczkę znamionową z numerem VIN i tam znajdziesz oznaczenie silnika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muszka76 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 a nie lepiej znaleść takie z końcówką BD a nie AJ?Chyba są już jakąś poprawioną wersją jak sie nie mylę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Nie kupowałbym bym używanych wtrysków tej generacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beny2303 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Te z końcówką BD są już poprawione i nie ma co się bawić w AJ Poza tym używki są niewiarygodne. Tylko nowe posiadają wiarygodną gwarancję!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 9 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Tak przy okazji AJ są od 2.7 i ich następcą jest BB, wtrysk jest inny P&P nie podjedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi