wrzosu Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ja dziś będę podmieniał materiał w boczku. Cyknę kilka zdjęć i podrzucę w temacie robota profi!
andynl Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 robota profi! Ja dziś będę podmieniał materiał w boczku. Cyknę kilka zdjęć i podrzucę w temacie No właśnie miałem taki plan żeby też wrzucić podmianę tych szmatek ale nie bardzo mam jakieś zdjęcia
wrzosu Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 (edytowane) podmiana materiałów to robota dla ludzi o mocnych nerwach! ile Panienek poleciało to się w głowie nie mieści. do tego spaliłem topexa, haha ale zrobiłem. Da się. Foto popołudniu Edytowane 28 Kwietnia 2015 przez wrzosu
Hohe Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Super tutek Andy, robota profeska. A jak tam Twoje fotki Ariel? Pytam bo czeka mnie ta sama robota na dniach. No chyba, że łatwiej zrobić to po Andyjowemu? Ps. Co to jest Topex?
andynl Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Ps. Co to jest Topex? Topex robi narzędzia więc podejrzewam że wrzosu ma cos ala dremel od topexa
Hohe Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Wrzosu to się chyba tym topexem załamał, bo obiecał foty i znikł.
wrzosu Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 wrzosu ma sposób na to. Jutro będę robił kierowcę to wszytko po kroku pstryknę. a topexa miałem lutownicę ;p tak w skrócie to: materiał, który będzie nam potrzebny szlifujemy spawy i podważamy żeby odskoczyły, a ten na straty wycinamy żeby zostało jak najwięcej materiału do lutowania. Szczegóły jutro
Hohe Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Szczegóły jutro Budujesz napięcie jak w dobrym kryminale.
wrzosu Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Marcinku nie czekaj.. W trase ruszyć musialem
andynl Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Hohe Ty jak byś sam zaczął to byś już dawno to zrobił Zaraz Ci wyczaruję zdjęcia na szybko
Hohe Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Chyba nie myślisz Andy, że ja tak szlocham zamiast robić? Czekam na kuriera z boczkami już parę dni i wygląda na to, że jeszcze parę poczekam. Jakbym je miał, już dawno byłyby pocięte. Aaa, czekam też na fajną wyrzynareczkę oscylacyną Boscha.
andynl Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Te wszystkie zgrzewy trzeba rozwalić Jak to zrobisz to już Twoja sprawa, możesz zeszlifować, rozgrzebać lutownicą lub na twórczość ludową Tak wygląda po wyjęciu I jeszcze fotasy z Niderlandzkiego forum
Hohe Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Dzięki. Jak już będę miał boczki, to przemyślę sprawę. Może dorezam rolety tak ja ty. Zobaczymy.
andynl Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Będę eksperymentował niedługo z boczkami które mi zostały z rolet to Ci powiem co szybciej zrobić, roletki czy zmienić szmatki, choc powiem szczerze że gdybym miał jeszcze raz robic to chyba wstawił bym rolety jeszcze raz, robota jakaś taka ciekawsza
Hohe Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Tak apropos, to moje boczki są właśnie w NL. Miejcowość Best.
andynl Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Między Eindhoven a Tilburgiem , czym to wysłane?
Hohe Opublikowano 7 Maja 2015 Opublikowano 7 Maja 2015 Między Eindhoven a Tilburgiem , czym to wysłane?DPD. Przyszli boczki i razem doszliśmy do wniosku, że podana ilość zgrzewów do rozwalenia, została zaniżona.
Rekomendowane odpowiedzi