Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dobranie i montaż Subwoofera pod bang & olufsen MMI 2G

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym dobrać jakiś sprzęcik do autka chodzi mi tylko o bas ponieważ cała reszta gra idealnie :) czyli jakąś skrzynie tube do bagarznika czy znajdzie się ktoś chętny aby dobrać jakiś sprzęcik max do 1000 zł z montażem jakie wyjścia wejścia musi posiadać wzmacniacz aby szło go podłaczyc pod wzmacniacz banga .. ? na początku myślałem o skrzyni basowej BassPro™ II http://www.av-shop.hu/images/termekek/jbl_BASSPRO_2.jpg ale to moze byc za słabe. co byście polecili ?? No i najważniejsze jak to połączyć ze wzmacniaczem skąd zasilanie czy prosto z aku ?? Liczę na waszą pomoc . Pozdrawiam.

Mój wzmacniacz:

20150417_171608.jpg

Nikt nic nie wie na ten temat ??????

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Udało Ci się do b&o podłączyć dodadkowy wzmacniacz ?

Edytowane przez spknet

Opublikowano

Ja mam podłączony dodatkowy wzmacniacz do zwykłego nagłośnienia. Ale pewnie do Banga też można.

Opublikowano

Tylko gdzie to podłączyć ?

Czy jeśli podłącze konwerter http://allegro.pl/wyjscie-radia-wzmacniacz-konwerter-audio-filtr-m06-i5453897436.htmldo suba od b&o a dalej do dodatkowego wzmacniacza i skrzyni będzie działać czy jest gdzieś sygnał na wzmacniaczu b&o low

Opublikowano
  • Autor

Nie zrezygnowałem ponieważ nie wiem jak podłaczyć

Opublikowano

Ja właśnie podłączyłem się pod ori sub adapterem z high na low i dalej do wzmacniacza blapunkt i skrzyni basowej

Efekt super głośniki b&o i skrzynia dają naprawdę głęboki bass i czysty dźwięk

Opublikowano
  • Autor

Ja właśnie podłączyłem się pod ori sub adapterem z high na low i dalej do wzmacniacza blapunkt i skrzyni basowej

Efekt super głośniki b&o i skrzynia dają naprawdę głęboki bass i czysty dźwięk

Możesz pokazać jak to wygląda i co to za adapter ??

Opublikowano

Adapter jest dwukanałowy podłączony z jednej strony do kabla który idzie do oryginalnego subwoofera b&o a z drugiej strony chinch do wzmacniacza blaupunkt i skrzyni

64dbdfdea756ac98med.jpg

e0f5d6f8c4c9d925med.jpg

Narazie jest to wersja robocza ponieważ nie mieści mi się skrzynia u góry i mam ściągnięta roletę z siatką ale gra przyzwoicie :)

• 1 rok później...
Opublikowano

tak nieskromnie spytam, bo to mój pierwszy post na tym forum - ma ktoś rozpiskę pinów oryginalnego wzmacniacza B&O w B8? O ile głośniki przód grają cudownie i nie mogę niczego zarzucić czystości dźwięku, to jednak brak basu dyskwalifikuje ten system i chciałbym coś tam podziałać żeby zagrało :) Ma ktoś pomysł jak się wpiąć z aftermarketowym wzmacniaczem w instalację B&O w RS4rce B8? (bez soobwoofera).

• 3 lata później...
Opublikowano
W dniu 17.07.2015 o 17:16, spknet napisał:

Adapter jest dwukanałowy podłączony z jednej strony do kabla który idzie do oryginalnego subwoofera b&o a z drugiej strony chinch do wzmacniacza blaupunkt i skrzyni

64dbdfdea756ac98med.jpg

e0f5d6f8c4c9d925med.jpg

Narazie jest to wersja robocza ponieważ nie mieści mi się skrzynia u góry i mam ściągnięta roletę z siatką ale gra przyzwoicie :)

Odkopie temat :)

ale na wejściu w tym konwerterze sa 4 kable, użyłeś tylko 2 a dwa pozostałe poprostu nie podłączone?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 3.07.2020 o 15:57, kiker19 napisał:

Odkopie temat :)

ale na wejściu w tym konwerterze sa 4 kable, użyłeś tylko 2 a dwa pozostałe poprostu nie podłączone?

Sub gra mono a konwerter jest stereo. Możesz podłączyć 4 ale niczego to nie zmieni, wystarczy sygnał z jednego głośnika. 

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Obojętnie jaki to będzie konwerter czy lepiej jakiś konkretny pod bang olufsen?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pytanie takie czy org. wofer B&O zpstał odłączony i sygnał idzie do wzmaka blaupunkt czy grają  obydwa?