Cycu87 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Witam panowie, od kupna samochodu neka mnie jeden problem a mianowicie mechanizm otwierania przedniej szyby. Problem polega na tym, ze jesli szybe opuszcze do polowy to normalnie sie zamyka lecz troche wolniej niz ta od strony kierowcy, ale jesli opuszcze ja do samego dolu to pozniej gdy ja zamykam to podniesie sie o 3 cm i samoczynnie znowu opada (nadal trzymam przycisk w gore). Co to moze byc?
jacek70 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 To może być początek końca podnośnika szyby. Nasłuc**j czy linka nie zgrzyta.
Cycu87 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 no właśnie lekko zgrzyta, ta linka ktora podnosi szybe sie napina, a za chwile puszcza i szyba jedzie w dół..
jacek70 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Szukaj ori używki bo czeka Cię wymiana. Też tak miałem.
Cycu87 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zamiennik jest nic nie warty? No to będę szukał.. dzięki za pomoc
jacek70 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Na zamiennik szkoda kasy. Padają po paru miesiącach.
Rekomendowane odpowiedzi