Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Summer Car Party 5-6.09.2015r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozna się wpisać ? kasa odrazu zostanie przelana?

Opublikowano
  • Autor

Moża rób przelew to jeszcze załatwię bilety. Napisz ile osób itd

Opublikowano

ja sam, jako kierowca.

przelew poszedł, jutro kasa powinna być zaksięgowana :banan:

Edytowane przez siwytychy

Opublikowano
  • Autor

Ok dopisany do listy

sivytychy kasa doszła

Ok Panowie lista zamknięta. 20 samochodów + 22 psażerów. Jutro odbieram bilety. Teraz musimy dograć miejsce spotkania przed wjazdem na lotnisko. Orientuje się ktoś czy przy tym lidlu co rok temu już jest płatny parking ?

Opublikowano

Orientuje się ktoś czy przy tym lidlu co rok temu już jest płatny parking ?

Parking ograniczony zapewne czasowo, na pewno jest płatny po przekroczeniu jakiegoś czasu. Tak ustawialiśmy się w zeszłym roku.

Opublikowano

Gibson dasz radę jeszcze jedno wejście mi ogarnąć dla pasażera

Opublikowano
  • Autor

Temat ogarnięty masz załatwione.

Opublikowano

Panowie a może na trzech stawach ?? parking gigantyczny i z tego co wiem darmowy

Opublikowano
  • Autor

Może i gigantyczny, ale weekend dużo osób tam jeżdzi do galeri itp i poza tym wiele klubów właśnie tam się spotyka przed wjazdem. Ja proponuje lidla jeżeli da się tam parkować teraz a jak nie to za raz obok jest praktiker tam nie powinno być problemu 20 samochodów zmieścimy :)

Opublikowano

Jak byś mógł podać dokładny adres tego lidla żeby trafić tam z nawi i o której godzinie

Opublikowano

Temat ogarnięty masz załatwione.

:thumbup1:

Jak byś mógł podać dokładny adres tego lidla żeby trafić tam z nawi i o której godzinie

https://www.google.pl/maps/place/Lidl+Polska+Sklepy+Spo%C5%BCywcze/@50.2465218,19.037117,923m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x0000000000000000:0x162ebdcdbfdf6e78?hl=pl

Opublikowano

Ja tez się pojawię bilecik są juz :-)

d861d1d6ea0d70cc9a7381317daca5f5.jpg8ca969070818fcf28f97f969a344b545.jpg

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Ja jade w sobote ale kupuje na miejscu bilet...

Opublikowano
  • Autor

Bileciki odebrane przy okazji oblukałem miejsce pod lidlem i można się tam ustawić lub pod praktikerem :) o 11:00 jest start więc proponuję np o 10:00 ?

Opublikowano

Bileciki odebrane przy okazji oblukałem miejsce pod lidlem i można się tam ustawić lub pod praktikerem :) o 11:00 jest start więc proponuję np o 10:00 ?

moim zadaniem ok. Ty jesteś kierownikiem całego zamieszania :wink:

Opublikowano

grill ktoś bierze ? czy będa zaś pilnować ?

Opublikowano
  • Autor

Możemy wziąć jednego grila na klub ale tak dyskretnie. Z innymi rzeczami to samo. Jakby komuś coś zabrali to kontaktowac się ze mną ;) Na czas imprezy ma być zniesiony zakaz skrętu w lewo (jadąc od lidla) ma też tam ktoś stać i kierować ruchem więc powinniśmy wjechać jeszcze łatwiej niż rok temu :) Miejsca parkingowe będziemy mieć na płycie lotniska jak rok temu, bynajmniej o to prosiłem. Impreza zaczyna się od 11:00 (wjazd od 6:00) myślę że jak spotkamy się o 10:00 pod lidlem i wyjedziemy 10:30 to 30min spokojnie starczy aby się ustawić w wyznaczonym miejscu.

Opublikowano

Możemy wziąć jednego grila na klub ale tak dyskretnie. Z innymi rzeczami to samo. Jakby komuś coś zabrali to kontaktowac się ze mną ;) Na czas imprezy ma być zniesiony zakaz skrętu w lewo (jadąc od lidla) ma też tam ktoś stać i kierować ruchem więc powinniśmy wjechać jeszcze łatwiej niż rok temu :) Miejsca parkingowe będziemy mieć na płycie lotniska jak rok temu, bynajmniej o to prosiłem. Impreza zaczyna się od 11:00 (wjazd od 6:00) myślę że jak spotkamy się o 10:00 pod lidlem i wyjedziemy 10:30 to 30min spokojnie starczy aby się ustawić w wyznaczonym miejscu.

Gibons powiedz mi czy ta wejściówkę co ja wrzucałem to jest wejściówki na wjazd autem czy tylko taka żeby przyjść i pooglądać itp. Bo dostałem takie zaproszenia i nie wiem a chciałbym wpaść tam samochodem

naciepane z GT-I9195

Opublikowano
  • Autor

Tak jak piszę:

-pieszy

-pasażer

-motocykl

samochodem na ten bilet nie wjedziesz.

Opublikowano

Aha spoko dzięki czyli auto trzeba będzie zostawić gdzieś

naciepane z GT-I9195