Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Summer Car Party 5-6.09.2015r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

w 1 poście wszystko jest opisane co do płatności itd. Pamiętajcie robiąc przelew aby wpisać swój nick + ilość pasażerów. Za parę dni muszę dać znać ile będzie samochodów więc proszę o dokonywanie wpłat żeby nie było wszystko na ostatnią chwilę.

main i manieq kasa doszła.

Opublikowano

ja będę tylko w niedzielę ale prywatnie czyli nie wjeżdżam i mam pytanie czy ktoś będzie w niedzielę ?

Opublikowano
  • Autor

ja będę tylko w niedzielę ale prywatnie czyli nie wjeżdżam i mam pytanie czy ktoś będzie w niedzielę ?

Ja raczej będę, ale polecam sobotę w niedziele z reguły jest już sporo mniej ludzi etc

Opublikowano

Ja raczej będę, ale polecam sobotę w niedziele z reguły jest już sporo mniej ludzi etc

wiem, że sobota lepsza ale mnie nie ma i dlatego pytam bo zawsze jak byłem to w sobotę,a w niedzielę już nie - zobaczy się

Opublikowano
  • Autor

nimskrk i ucho - kasa doszła

Opublikowano

witam. tez się wybieram swoim skromny maleństwem na miejscu gdzie się spotykamy, stajemy?? po prostu gdzie mam zaparkować jak przyjadę :grin: gdzie szukać klubowiczów

Wybierasz się, ale wjeżdzasz z klubem czy kupujesz bilety na własną rękę ? co do miejsca spotkania przed wjazdem to ustalimy potem. Najpierw osoby które są zainteresowane proszę o wpisanie się na listę kierowca + iliść pasażerów (ważne).

Main jacyś pasażerowie ?

Aktualna lista wygląda tak:

1. akjam + 2 pasażerów

2. jhimo

3. A4-Tomek

4. neimaD + pasażer

5. Gibons + 3 pasażerów

6. nimskrk + pasażer

7. Tomi_81 + pasażer

8. Ravu + pasażer

9. Jaro666 + 3 pasażerów

10. ucho.77 + pasażer

11. kjuba7

12. H3mm3R (?)

13. A4-Tomek (?)

14. Main

15. Manieq

W 1 poście zamieszczam info na temat płatności i aktualną listę tam też będę odznaczał od kogo otrzymałem wpłatę. Wpisywać się bo jest mało czasu :) a impreza na prawdę godna polecenia.

hej. bilety już kupiłem a :facepalm: dopiero później wpadłem na pomysł żeby poszukać czy ktoś sie wybiera z klubowiczów.

witam. tez się wybieram swoim skromny maleństwem na miejscu gdzie się spotykamy, stajemy?? po prostu gdzie mam zaparkować jak przyjadę :grin: gdzie szukać klubowiczów

Wybierasz się, ale wjeżdzasz z klubem czy kupujesz bilety na własną rękę ? co do miejsca spotkania przed wjazdem to ustalimy potem. Najpierw osoby które są zainteresowane proszę o wpisanie się na listę kierowca + iliść pasażerów (ważne).

Main jacyś pasażerowie ?

Aktualna lista wygląda tak:

1. akjam + 2 pasażerów

2. jhimo

3. A4-Tomek

4. neimaD + pasażer

5. Gibons + 3 pasażerów

6. nimskrk + pasażer

7. Tomi_81 + pasażer

8. Ravu + pasażer

9. Jaro666 + 3 pasażerów

10. ucho.77 + pasażer

11. kjuba7

12. H3mm3R (?)

13. A4-Tomek (?)

14. Main

15. Manieq

W 1 poście zamieszczam info na temat płatności i aktualną listę tam też będę odznaczał od kogo otrzymałem wpłatę. Wpisywać się bo jest mało czasu :) a impreza na prawdę godna polecenia.

hej. bilety już kupiłem a :facepalm: dopiero później wpadłem na pomysł żeby poszukać czy ktoś sie wybiera z klubowiczów. a imprezkę polecam byłem parę razy już a mam do przejechania ok 300km i warto jechac!!

Opublikowano
  • Autor

kjuba7 odhaczony na liście + Twój kolega również. Panowie wpłacajcie bo już koniec terminów i będę musiał dać znać ile samochodów będzie mieć parking

hej. bilety już kupiłem a :facepalm: dopiero później wpadłem na pomysł żeby poszukać czy ktoś sie wybiera z klubowiczów.

Hej jeśli chcesz mogę zapytać czy jest taka możliwość aby wyznaczyć miejsce dla Ciebie również w naszej strefie w koncu bilet kupiłeś też.

Opublikowano

Również będę ale jako piechur w sobotę więc wejsciówkę ogarniam we własnym zakresie. ; )

Opublikowano

Również będę ale jako piechur
Dawaj wozem :naughty:
Opublikowano

kjuba7 odhaczony na liście + Twój kolega również. Panowie wpłacajcie bo już koniec terminów i będę musiał dać znać ile samochodów będzie mieć parking

Hej jeśli chcesz mogę zapytać czy jest taka możliwość aby wyznaczyć miejsce dla Ciebie również w naszej strefie w koncu bilet kupiłeś też.

czekam na info

Opublikowano
  • Autor

Tomi_81 + Ravu kasa doszła

Opublikowano

Dla mnie 2 bilety + 2 pasażerów :wink: kasa poszła

Opublikowano
  • Autor

Ok dopisuje do listy

Panowie jutro do godziny 18:00 muszę powiedzieć na ile samochodów trzeba przygotować miejsc parkingowych dla klubu. Tak że proszę te osoby które jeszcze nie wpłaciły o potwierdzenie czy na 100% będą. Bo potem już nic nie będzie można zrobić w tym temacie i każdy będzie musiał kupić bilet i wjechać na własną rękę i szukać sobie miejsca do zaparkowania.

Opublikowano

Zapisz mnie proszę ,kase wysyłam :)

Opublikowano
  • Autor

Zapisany czekam na przelew.

jhimo i Egon kasa doszła

Opublikowano

Jadę

Matek + pasażer

juz robie przelew

Opublikowano
  • Autor

Ok dopisuję -miki- i deafca przelewy doszły.

aktualna lista przedstawia się tak:

1. akjam + 2 pasażerów
2. jhimo + pasażer
3. A4-Tomek
4. neimaD + pasażer
5. Gibons + 3 pasażerów
6. nimskrk + pasażer
7. Tomi_81 + pasażer

8. Ravu + pasażer

9. Jaro666 + 3 pasażerów

10. ucho.77 + pasażer

11. kjuba7 + 3 pasażerów

12. Main

13. Manieq

14. Egon + pasażer

15. Kierowca

16. -Miki- + pasażer

17. -Miki-2 + pasażer

18. Deafca

19. Matek + pasażer

Przypominał że dzisiaj muszę podać ilość samochodów więc jak ktoś jest jeszcze chętny niech się określ a osoby od których nie otrzymałem wpłaty potwierdzą że ją dokonają.

Opublikowano

Ja bede :D

Opublikowano
  • Autor

Matek kasa doszła.

A4-Tomek, neimaD i Jaro666 kasa doszła

Bilety zamówione w weekend je odbieram. Teraz trzeba dograć miejsce w którym się spotkamy przed wijazdem. Ostatnio był to lidl ale tam coś kombinowali z płatnym parkingiem czy ktoś może orientuje się jak to teraz wygląda ? czy ten parking jest płatny ? może pod praktikerem ?

Opublikowano

Ja będę z całą rodzinką i nie tylko ale na pieszo w sobotę