Grzesiek72 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, czy mógłby ktos coś poradzić co sprawdzić otóż jest problem odpalania za pierwszym razem. Swiece,,filtr paliwa, czujnik polozenia wałka rozrządu wymienione.Na vagu pokazało uboga mieszanke. Pozdrawiam Edytowane 26 Kwietnia 2015 przez Grzesiek72
patrys334 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 Witam mam podobny problem i nie wiem co z tym zrobić wymieniłem już zaworek odpowietrzajacy zbiornik .jak odkręcę korek od paliwa to pali na dotyk jak zakręce i postoji noc to długo kręci aż słychać pompkę
Grzesiek72 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, jakis czas temu check zapalil sie, bylo to uboga mieszanka i blad pompy powietrza wtornego(mas flow). GdZie szukac rozwiazania, podpowiedzcie cos? Zapomnialem dopisac na poczatku jak bylo okey to przy wlaczaniu silnika na ''zaplon'' cos cyknelo i dopala super. Teraz po poczekaniu nie slychac tego cykniecaia(pompa paliwa wykluczona).Dzis naprzyklad super odpalil. Pozdrawiam Edytowane 12 Czerwca 2015 przez Grzesiek72
Rekomendowane odpowiedzi