marcinch001 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Tak jak najbardziej, przez myśl szły ori wzór rs4, jednak znajomy już takie kupił. Nie można dopuścić żeby w jednym mieście jeździły dwa auta na tych samych falach Wysłane z mojego HTC ONE M8 przy użyciu Tapatalka Nie myślałeś o takich
tomastbg Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 (edytowane) Niestety nie mój wzór. Wiem że siedzą ładnie na a4, jednak to nie to. Możliwe że pójdę coś w styl Vossena ewentualnie Japan Racing itp. Zobaczymy przez zimę czy coś się trafi EDIT: Żeby nie było że nic się nie dzieje Wpadły nowe końcówki wydechów Ultera i dokładka od S4. Foto z końcówki prac. Dodatkowo wpadła ORI lotka na klapę, zderzak i progi zostały odświeżone. Kończę przygotowanie Bixów do włożenia. Zmieniłem soczewki na b8 polift. Stare odbłyśniki Nowy odbłyśnik i soczewka Wpadło podświetlenie kubka i wizytownika. Wpadł też przełącznik do DRL i CLH Edytowane 28 Października 2016 przez tomastbg
marcinch001 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Podcinałeś dokładkę pod te końcówki wydechów , jakie wymiary mają te ultery ?
tomastbg Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 Dokładki nie docinałem, choć przydało by się żeby góra końcówek zgrała się idealnie z otworem. Zostawiłem to na długie zimowe wieczory Co do wymiarów to 96x65 - samej pojedynczej końcowki i 200mm szeroka.
marcinch001 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Pewnie będziesz musiał to zrobić bo od temp może ta dokładka trochę się podtopić , nie zapomnij ze wydech też trochę się rusza w czasie jazdy .
tomastbg Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 Szczerze na razie nie zaobserwowałem, żeby coś niepokojącego się działo. Mają delikatny luz więc może wystarczy.
tomastbg Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 Tak wspawalem. Tylna część została przycieta i dospawana do ori tlumikow. Wysłane z mojego HTC ONE M8 przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 jak bedziesz docinał dokładke oby nie trzeba było ucinać jeszcze raz końcówek i pasować , mogłeś sobie na stole dobrze wymierzyc i dociąć od razu
tomastbg Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 Wiem, tyle że na stole nie wiedziałem pod jakim kątem będą końcówki względem tlumikow. I tak jeszcze planuje jeden mod odnośnie tlumikow więc na razie zostanie jak jest. Wysłane z mojego HTC ONE M8 przy użyciu Tapatalka
blade13 Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Jak wspawales te koncowki ultera jak one wychodza duzo szerzej niz otwory w dokladce? Masz zdjecie od spodu?
tomastbg Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Oryginalne końcówki wychodzące z tlumika zostały odcięte. W ich miejsce po skróceniu nowych końcówek zostały przyspawane i zabezpieczone przed korozja. Trzeba troszkę czasu żeby JE ustawić równo względem dokładki. Musiałem scisnac oba tlumiki do siebie na śrubie łączącej rozwidlenia tlumikow. Zdjęcia nie posiadam niestety, po za tym wiele tam nie zobaczysz. Nie jest to do końca mod p&p z tymi końcówkami ale trochę zdolności manualnych i bez problemu da radę to ogarnąć. Najlepiej by było delikatnie podciąć dokładkę ale ja tego nie chciałem robić.
mateusztbg Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zdjęcia byś aktualne dodał a nie
tomastbg Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) W ramach zdania realacji bo w aucie dużo się pozmieniało kilka fotek Wpadły Bixy na soczewkach poliftowych z b8 z ciemnym srodkiem oraz DRL LED. Całość z poziomowaniem na ori czujnikach Do tego wpadło lusterko fotochrom wewnętrzny oraz zewnętrzny bez ramek z uruchomionym czujnikiem deszczu oraz CLH Trwają przygotowania do grzanych foteli jest juz panel oraz kompletne gąbki z matami Z innych "grubych" modów które wpadły w tak zwanym międzyczasie to ramki klubowe, ręczny w pikowanej skórze oraz tempomat. Nie długo update z zewnątrz bo tam też zaszło "parę zmian". Edytowane 1 Maja 2017 przez tomastbg
Animal Opublikowano 5 Maja 2017 Opublikowano 5 Maja 2017 Dobra robota i faktycznie sporo modów wleciało. Czekam na resztę
tomastbg Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 (edytowane) No to wpada i reszta Gwint Koni inox Felga OEMS IFG10 8,5j et 42 plus dystanse tył 15mm przód 5mm Edytowane 28 Maja 2017 przez tomastbg
tomastbg Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Opublikowano 29 Maja 2017 Wiedziałem że się ktoś zaraz przyczepi do tego Było niżej ale z tymi dystansami już ciężko było skręcać i tył przycierał o blotniki. Na żywo jest jakoś niżej niż na tych zdjęciach może to tylko moje urojenie Wysłane z mojego HTC6525LVW przy użyciu Tapatalka
cylit Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 Kozak wóz. Pozdro dla kolegi z TBG. Do zobaczenia na drodze
tomekxp2 Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Ładna a4, te felgi są świetne, fajne wyglądają na samochodzie. Edytowane 29 Maja 2017 przez tomekxp2
Rekomendowane odpowiedzi