lukiluk Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, Czas pochwalić się i swoim wozidłem. Po B6 przyszła kolej na B8 - 2.0TDI CAGA quattro 2009, rok modelowy 2010. Przywieziony ze Szwajcarii. Z ważniejszych rzeczy w wyposażeniu: zawieszenie 1BE led + bixenon led tył MMI 3G low skóra + alcantara AMI 3 strefowa klima tempomat kolorowy fis lusterko foto z czujnikiem światła i deszczu reszta chyba mało istotna... Co do modów, to na początek co się da z VCDSem, później może fele 18' , ewentualnie jakieś dystanse do obecnych, bo ET w nich kapke za duże. Zdjęcia robione na szybko, bez rewelacji.. Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez lukiluk
andynl Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 A resztę się naprawi Bezawaryjnego
sebulba Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Bezawaryjnej. Jak ja szukałem to priorytetem miało być i sedan.
lukiluk Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 jest możliwe, że nie mam zegara sterownego radiowo? w opcjach MMI mam możliwość włączenia tego ale na fisie nie widać znaczka.
wrclaguna Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 jest możliwe, że nie mam zegara sterownego radiowo? w opcjach MMI mam możliwość włączenia tego ale na fisie nie widać znaczka. Pewnie moduł padł a kiedy ustawiałes ?
carrera369 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Kupiłeś od handlarza czy sam przywiozłeś ze Szwajcarii ? W jakim stanie ?
lukiluk Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 jest możliwe, że nie mam zegara sterownego radiowo? w opcjach MMI mam możliwość włączenia tego ale na fisie nie widać znaczka. Pewnie moduł padł a kiedy ustawiałes ? kilka razy już próbowałem ale nic nie widać. Kupiłeś od handlarza czy sam przywiozłeś ze Szwajcarii ? W jakim stanie ? kumpel sprowadził, bezwypadkowy, w zasadzie ślady użytkowania tylko na fotelu kierowcy, jakiś prezes w firmie jeździł. w wyposażeniu mam: U2A = Zestaw wskaznikow z obrotomierzem, zegarem radiowym więc moduł jest, pytanie czy faktycznie sprawny?, w którym miejscu on siedzi?
Yaro1 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 jest możliwe, że nie mam zegara sterownego radiowo? w opcjach MMI mam możliwość włączenia tego ale na fisie nie widać znaczka. Pewnie moduł padł a kiedy ustawiałes ? kilka razy już próbowałem ale nic nie widać. Kupiłeś od handlarza czy sam przywiozłeś ze Szwajcarii ? W jakim stanie ? kumpel sprowadził, bezwypadkowy, w zasadzie ślady użytkowania tylko na fotelu kierowcy, jakiś prezes w firmie jeździł. w wyposażeniu mam: U2A = Zestaw wskaznikow z obrotomierzem, zegarem radiowym więc moduł jest, pytanie czy faktycznie sprawny?, w którym miejscu on siedzi? Moduł siedzi pod tylnym zderzakiem.
lukiluk Opublikowano 1 Maja 2015 Autor Opublikowano 1 Maja 2015 jest możliwe, że nie mam zegara sterownego radiowo? w opcjach MMI mam możliwość włączenia tego ale na fisie nie widać znaczka. Pewnie moduł padł a kiedy ustawiałes ? kilka razy już próbowałem ale nic nie widać. Kupiłeś od handlarza czy sam przywiozłeś ze Szwajcarii ? W jakim stanie ? kumpel sprowadził, bezwypadkowy, w zasadzie ślady użytkowania tylko na fotelu kierowcy, jakiś prezes w firmie jeździł. w wyposażeniu mam: U2A = Zestaw wskaznikow z obrotomierzem, zegarem radiowym więc moduł jest, pytanie czy faktycznie sprawny?, w którym miejscu on siedzi? Moduł siedzi pod tylnym zderzakiem. tak jak w B6?, czyli trzeba rozbierać.
Yaro1 Opublikowano 1 Maja 2015 Opublikowano 1 Maja 2015 Zderzak trzeba zdemontować, moduł jest z lewej strony.
lukiluk Opublikowano 11 Maja 2015 Autor Opublikowano 11 Maja 2015 Panowie, jakie dystanse kupić do moich 17" tak żeby nie przesadzić?, ET mam 45, zawieszenie 1BE
Rekomendowane odpowiedzi