Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nankang NS 2, polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przymierzam się do zakupu opon w rozmiarze 225/40/19, za rozsądną kwotę, miał ktoś do czynienia z tymi oponami? oczywiście będę brał nowe, słyszałem sporo dobrych opinii o tej oponie, wiadomo, że nie są to michelin, ale cena też swoje niestety robi. Szaleństw nie będzie, ośka i AFN ;)

Opublikowano

do 19 to chyba 35 profil co?:) ja mam 225/40/18 te nankangi, jezdzilem w nich az do 20 grudnia, na zerowych temperaturach zero poślizgów, trzymią sie ladnie drogi, za tą cene to chyba najlepszy wybór ;) ale..zawsze musi byc to ale ;) są głośne, to jest na pewno, ale po kilkunastu km mozna sie przyzwyczaic;) ja to zauwazylem po zmianie zimowek (też 225 profil ale to Nokiany zimowe sa cichutkie w porownaniu do tych ) :) ale jak mi sie skonczy bieznik to na pewno znow je kupie.

Opublikowano

Tego właśnie się obawiałem, swoje 19 tez miałem hałaśliwe (jakaś inna marka) i teraz przy zakupie nowych chciałem tego uniknąć...

Opublikowano

Ja w tym sezonie ujeżdżam nankangi tyle że w całkowicie innym rozmiarze... 205/50/17 xl. Moge polecić z całego serca. Nie są nadmiernie głośne, zachowują się super na suchym i przyzwoicie na mokrym. Nie ma sie za bardzo do czego przyczepić :) Jak za tą kase świetny wybór. Jak dla mnie opona lepsza niż rainsport 3. Bo takie miałem w poprzednim sezonie

Opublikowano

Ja jeżdeziłem i szwagier na 225 45 17. trzymają się na suchym i mokrym fajnie. Są tanie, szybko się zużywają i są cholernie głośne, ja nie wytrzymałem i zmieniłem na inne nie dało rady jeżdzić.

Opublikowano

Ok, wybór padł ( po raz kolejny) na Barumy, dostałem w fajnej cenie więc się nie zastanawiałem, temat do zamknięcia ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...