SebaMC Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Witam, przymierzam się do zakupu opon w rozmiarze 225/40/19, za rozsądną kwotę, miał ktoś do czynienia z tymi oponami? oczywiście będę brał nowe, słyszałem sporo dobrych opinii o tej oponie, wiadomo, że nie są to michelin, ale cena też swoje niestety robi. Szaleństw nie będzie, ośka i AFN
jhimo Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 do 19 to chyba 35 profil co? ja mam 225/40/18 te nankangi, jezdzilem w nich az do 20 grudnia, na zerowych temperaturach zero poślizgów, trzymią sie ladnie drogi, za tą cene to chyba najlepszy wybór ale..zawsze musi byc to ale są głośne, to jest na pewno, ale po kilkunastu km mozna sie przyzwyczaic;) ja to zauwazylem po zmianie zimowek (też 225 profil ale to Nokiany zimowe sa cichutkie w porownaniu do tych ) ale jak mi sie skonczy bieznik to na pewno znow je kupie.
SebaMC Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Tego właśnie się obawiałem, swoje 19 tez miałem hałaśliwe (jakaś inna marka) i teraz przy zakupie nowych chciałem tego uniknąć...
misiek95 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Ja w tym sezonie ujeżdżam nankangi tyle że w całkowicie innym rozmiarze... 205/50/17 xl. Moge polecić z całego serca. Nie są nadmiernie głośne, zachowują się super na suchym i przyzwoicie na mokrym. Nie ma sie za bardzo do czego przyczepić Jak za tą kase świetny wybór. Jak dla mnie opona lepsza niż rainsport 3. Bo takie miałem w poprzednim sezonie
lopes1987 Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 Ja jeżdeziłem i szwagier na 225 45 17. trzymają się na suchym i mokrym fajnie. Są tanie, szybko się zużywają i są cholernie głośne, ja nie wytrzymałem i zmieniłem na inne nie dało rady jeżdzić.
SebaMC Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Opublikowano 5 Maja 2015 Ok, wybór padł ( po raz kolejny) na Barumy, dostałem w fajnej cenie więc się nie zastanawiałem, temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi