Furio Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam! Ktoś w nocy zaczepił moje auteczko i na tylnim ostatnim słupku (koło klapy bagażnika) ma dwie równoległe i bardzo głębokie rysy.Jedna wygląda jakby ktoś dłutem zrobił ja w drewnie.Jest wyrażnie wklęsła tak, ze widać blachę. jak mam zabezpieczyc to miejsce przed korozją? Nie będę wymieniał blach z powodu 2 rys ale nie chaciłbym żeby mi to skorodowało.Macie jakieś pomysły?
Gość zdeniu Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 najprościej i najtaniej będzie zrobić zaprawki :621:
wiki Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 jedź do jakiegokolwiek lakiernika i ci to zrobi fachowo, sam nie kombinuj, nie warto
grzesioo Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Dobry lakiernik zrobi tak, że nie będzie śladu. Za tą operacje pewnie 100-150 zł weźmie. Jak sam zrobisz to nie da takiego efektu.
wiki Opublikowano 1 Lutego 2007 Opublikowano 1 Lutego 2007 Za tą operacje pewnie 100-150 zł weźmie ci z szarej strefy zrobią to za 50 zł i równie dobrze
platiniumm Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 jak mam zabezpieczyc to miejsce przed korozją przeciez nie zardzewieje ci blacha w a4
alvaro Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 sama blacha nie ale zarysowana blacha to już zardzewieje...
damos Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 przeciez nie zardzewieje ci blacha w a4 Oczywiście, że zardzewieje. Uszkodzenie mechaniczne jest na tyle duże, że zniszczyło ocynk - i staliki już zaczęły buszowanie - tylko, że na razie tego nie widać. Ja bym nie czekał - to nie błotnik, który można łatwo wymienić
marcin j Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Lepiej jak najszybciej, bo zima i chlopy sypią chemią. Więc nie ma co oszczędzać.
MarkusTDI Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Zrob to jak najszybciej bo ci sie zlapie zolta zaraza a tego nikt nie lubi ostatnio moj kolega tez mial gleboka ryse na drzwiach na golfie IV mowil ze ocynk ma i zaradza sie niezlapie zaledwie 1 tydzien i zarazil sie
piterdzg Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 jak chcesz troche pojeżdzic to warto odwiedzic fachowca a jak do żyda to wrzuc na luz
Rekomendowane odpowiedzi