oprych Opublikowano 4 Maja 2015 Opublikowano 4 Maja 2015 (edytowane) A więc tak po przeczytaniu dużej ilości postów tematówzadaniu mnóstwa pytańskomponowałem sobie powoli zestawik ...- Aktywna Piana -Szampon 4Nano Ultravioelt- APC - Shiny Garage Red Devil HD Nano- MacSerien Prickbort 124- Do felg mam Tenzi Alux oraz Shiny Garage Monster Wheel Cleaner Gel- Glinka - Valet pro - Autobrite Cherry Glaze - Meguiar's Ultimate Compound + Tricolor - wosk Poorboy's World Natty's Blue Paste Wax- ręczniki Fluffy Dryer- mega zestaw Microfibrr- troszkę słoneczeki para bawełnianych krążkówi rękawica z włosami i wiadra z własnoręcznie wykonanymi separatorami syfu i potrzeba mi paru info bo jeszcze mam wątpliwośćina początekAktywna piana - spłukiwaniemycie na 2 wiadereczka - spłukiwaniefelgi Tenzi a po spłukaniu Shiny Garage Monster Wheel Cleaner GelApC - spłukiwaniePrickbort 124 - spłukiwanieGlinka na wodzie z szamponemmycie ręczne - suszeniepotemAutobrite Cherry Glaze + bawełniany krążek = microfibraa [ i tu moje pytanie czy mogę zastąpić Cherry Glaze - Meguiar's Ultimate Compound + Tricolor ] ????no i wosk - Poorboy's World Natty's Blue Paste Wax + Słoneczka czy o czymś zapomniałem ? Edytowane 4 Maja 2015 przez oprych
Rekomendowane odpowiedzi