zbyszek190 Opublikowano 11 Maja 2015 Opublikowano 11 Maja 2015 witam posiadam problem kiedy jade normalnie stopniowy gaz jest wszystko ok ale kiedy daje gaz w deske to jest strzelanie albo stukanie ciezko odroznic . jest slyszalne w lewym kole z przodu od kierowcy na postoju podczas krecenia nic nie stuka . rok 0.6.06.2000 silnik 1.8t
robitl Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 (edytowane) jest slyszalne w lewym kole z przodu od kierowcy na postoju podczas krecenia nic nie stuka . przegub wew. albo zew. daj koła na maksa w prawo na postoju i gaz w podłogę, jak to lewy przegub to będzie strasznie pykało(takie jakby przeskakiwanie), i analogicznie koła w lewo i też gaz. wewnętrzne bardzo rzadko padają ale też może to być bo mówisz że na prostych kołach puka. Edytowane 12 Maja 2015 przez robitl
zbyszek190 Opublikowano 12 Maja 2015 Autor Opublikowano 12 Maja 2015 jest slyszalne w lewym kole z przodu od kierowcy na postoju podczas krecenia nic nie stuka . przegub wew. albo zew. daj koła na maksa w prawo na postoju i gaz w podłogę, jak to lewy przegub to będzie strasznie pykało(takie jakby przeskakiwanie), i analogicznie koła w lewo i też gaz. wewnętrzne bardzo rzadko padają ale też może to być bo mówisz że na prostych kołach puka. i go na sprzegle popuszczac wtedy
robitl Opublikowano 12 Maja 2015 Opublikowano 12 Maja 2015 normalnie rusz na jedynce tak jakbyś spod świateł startował tylko na skręconych kołach i zrób jedno takie kółko w około na skręconych na max.w jedną i w drugą, przegub będzie strzelał jak to on.
zbyszek190 Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 a tak wogóle to jakie przeguby zakładać żeby troche to pojezdziło..i chodzi mi o zewnetrzny i wewnetrzny
robitl Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/forum/155-ogloszenia-komercyjne/koledzy znajdą ci coś dobrego i nie koniecznie drogiego. ja kupiłem od toma przegub zewnętrzny lobro za 150zł.
Rekomendowane odpowiedzi