vetto Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 Wiatm, mam male zapytanie, czy ktos z was spotkal sie z znikajacym stanem licznika, chodzi o ten krotki np. do mierzenia km na zbiorniku. Otorz popolowie zbiornika licznik mi sie resetuje juz dwa razy tak mi sie przytrafilo. to mnie niepokoji prosze o podpowiedz pozdrawiam
nex Opublikowano 21 Października 2008 Opublikowano 21 Października 2008 hmmm tak dzieje sie przy wypieciu zasilania - odpieciu z klem akumulatora, ale zeby samo tak sie dzialo to pierwsze sluysze. Tak jak by resetowalo ustawienia bo nie dochodzi prad, a zegar w ten czas tez staje mozwe zauwazyles??
vetto Opublikowano 21 Października 2008 Autor Opublikowano 21 Października 2008 hmmm tak dzieje sie przy wypieciu zasilania - odpieciu z klem akumulatora, ale zeby samo tak sie dzialo to pierwsze sluysze. Tak jak by resetowalo ustawienia bo nie dochodzi prad, a zegar w ten czas tez staje mozwe zauwazyles?? akumulator ok laczy wszystko dobrze jedynie mi na mysl przychodzi stacyjka
leoncjo Opublikowano 22 Października 2008 Opublikowano 22 Października 2008 W jakim momencie się to dzieje?? Może podczas rozruchu ??
voibeo Opublikowano 29 Grudnia 2009 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam, mam bardzo podobny problem, nie dawno kupiłem auto a wczoraj zauważyłem że wskazania z "komputera 1" resetują się automatycznie po kilku godzinnym postoju auta. Jeżeli zgaszę silnik i odpalę po chwili to jest ok. Czy jest jakaś opcja która definiuje automatyczny reset? "komputer 2" pamięta wartości prawidłowo. Gdzie szukać przyczyny? czy może mieć to związek z ewentualnym, nie profesjonalnym kręceniem licznika w przeszłości? Pozdrawiam. odp: Przeczytałem uważnie instrukcje obsługi, komputer 1 resetuje sie automatycznie po 2 godzinach postoju, Pozdr.
drozdziu2 Opublikowano 12 Listopada 2010 Opublikowano 12 Listopada 2010 No i jak tam - udało się coś komuś w tym temacie zdziałać? Mam podobnie - resetuje mi się licznik przebiegu dziennego przy zapłonie silnika. Wcześniej czegoś takiego nie miałem.. Help
Gość mho Opublikowano 20 Stycznia 2011 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Sprawdź czy wtym temacie nie ma odpwoiedzi http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=20440.0;highlight=licznik
Rekomendowane odpowiedzi