martinez Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) 18 lat czekania jak na jedyną kobietę w życiu i na zawsze, 18 lat marzenia o Nim, wyrzeczeń, pracy i odkładania, wiele razy kończyło się to fiaskiem, lecz nie tym razem, w końcu jest. Nie ma rzeczy niemożliwych ;D Kolejne odhaczone !!! GSXR 1000 K10 w końcu jest mój Zapraszam do komentowania. Na razie wszystko w serii. Co w planach ? na razie ubrać się porządnie, okiełznać jakoś tą moc w pewnym stopniu i przestać się Jej bać Edytowane 19 Maja 2015 przez martinez
lapek85 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 gratuluję spełnienia marzenia moto zajefajne
reizen Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) Moto przepiękne , moim marzeniem jako dodatek do Audi jest właśnie GSX-R ale 600 .Niestety żeby pojeździć takim motorkiem , najpierw muszę zdać A2 i dopiero po 2 latach zrobić A ( na co mnie nie stać ) , a wszystko po to żeby nabić kieszeń urzędasom (dodatkowe egzaminy , nowe prawko , badania lekarskie itp itd )Szkoda że będąc już pełnoletnim nie mogę mimo wszystko decydować o swoim życiu :/ Co do planów to do GSX-R fajnie jest założyć jakiś dobry customowy wydech , ale masz racje strój na 1 wszym miejscu Będę zaglądać Edytowane 21 Maja 2015 przez reizen
martinez Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Opublikowano 21 Maja 2015 Dziękuje Panowie dziękuje reizen nie poddawaj sie dzis Cie nie stać ale przyjdzie czas gdy spełnisz marzenie jak ja to zrobiłem:) Pozdrawiam
laki83 Opublikowano 21 Maja 2015 Opublikowano 21 Maja 2015 (edytowane) zaje....sty!!!jak to mówią..jezdziłbym...ty daj sie przewieżć Edytowane 21 Maja 2015 przez laki83
Stano Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Gratulacje. Kiedyś być może zmienie Haye na coś takiego. LWG
martinez Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 Ok Kochani W końcu w pełnym rynsztunku kilka pstrykow
rodzyn889 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 miałem, najlepszy gsxr jaki wyszedł, wywal te kominy i kata dopiero zobaczysz jaką to moc w sobie na gume tak lekko wchodzi, że można by tylko na jednym jeździć cały dzień.
Rekomendowane odpowiedzi