Robero321 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Panowie kto rozbierał składane lusterko? Chodzi o to jak sobie poradziliście ze zdjęciem sprężyny a później z jej założeniem najlepiej chciał bym to zrobić na samochodzie.
ziomal-84 Opublikowano 29 Maja 2015 Opublikowano 29 Maja 2015 Na sprężyne mam taki patent ze ściskam ja w imadle i łapie trytkami z dwóch stron Napewno trochę ułatwi robote Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Robero321 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Opublikowano 29 Maja 2015 na pewno tylko rozebrane mam je na samochodzie i w imadło raczej opdpada
ziomal-84 Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 na pewno tylko rozebrane mam je na samochodzie i w imadło raczej opdpada wczoraj to robiłem ściskiem stolarskim a sprężynę zabezpieczyłem mocna linka (nitką z kewlaru akurat było pod reką) bo trytki strzelały. Ile to trzeba sie namęczyć żeby dołożyc zewnetrzny fotochrom
Robero321 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 Dzięki za podpowiedzi opaski były trochę za grube żeby to zabanglało ale pomogły mi z założeniem cienkiego mocnego drutu którym dodatkowo skręciłem w 3 miejscach sprężynę na tyle mocno że dało rade zapiąć zawleczkę blokująca sprężynę a później powyciągać druty
Rekomendowane odpowiedzi