Prezes_CCCO Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) Witam, Przedstawiam swój nowy nabytek. W lutym trafił w moje ręce przed lift 2005 postanowiłem troszkę go odmłodzić + pakiet s wpadł plany ? Utrzymać samochód w jak najlepszym stanie technicznym oraz wizualnym, fotele z s5 może hmm Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Prezes_CCCO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 No no za***ista też mam taką ale nie po takich fajnych mocach. Ile za lampy dałeś i czy Dużo rezania? Przód, bo mam ksenony i pewnie sporo rezania no i koszty powiedz. Szerokości i bezawaryjnej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_CCCO Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Lampy poprzedni właściciel zmienił na ksenon tak, że z polifta pasowały plug & play też myślałem, że będzie to skomplikowany proces na szczęście się poszczęściło gorzej z całym przodem nic nie pasuje z przed lifta do polifta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Na szczescie poprzedni wlasciciel zalozyl duzy gril do mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spideros Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Masakra, piekne auto, gratuluje i zazdroszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi