ggrreeggoorr Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Witam zepsuła mi się pompka sprzęgła ( ta koło pedału sprzęgła) na allegro znalazłem pompki o tych samych numerach tyle, że one są do 2.5 TDI albo do 1.6 a ja mam 1.9 TDI czy one się czym różnią czy są identyczne? Pozdrawiam
OLIVER Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Według etki jest to siłownik główny ..i nie ma innych do 2,5 czy 1,6 czy 1,9 wiec to jest wszystko jedno
GozzeR Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgadzam się z kolegą wszystko jedno ważne żeby cena była dobra
ggrreeggoorr Opublikowano 7 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2015 ok dzięki koledzy za podpowiedź pozdrawiam i wszystkiego dobrego
fireman tom Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Jak cos to mam na sprzedaż pompkę sprzęgła od swojej A4 1.9TDI z 1996r. Miałem problem ze sprzęgłem a nieudolny mechanik sprawdzał metodą prób i błędów co się stało więc kupił używkę i wpakował zamiast mojej. Niestety to nie było to ale pompka już została więc ta moja mi została w ręku bo nie było już sensu demontować a później się okazało że był walnięty docisk. Boże broń przed takimi mechanikami
Rekomendowane odpowiedzi