Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B5 srebrna seria.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Audi byla wczoraj na programie udalo się wydmuchać 157 km podobno można więcej ale są jakies problemy z paliwkiem albo pompka pada albo cos zatkane. Jak kiedys sie tym zajmę to pojadę na korektę. Wrażenia z jazdy na prawdę przyjemne. Jest dobrze :)

6fikvzsi.jpg

Opublikowano

gratki wyniku, bardzo fajny :thumbup1: tu z paliwem to bardziej bym obstawił że seryjna pompa paliwa więcej nie da rady wypchać :wink:

Opublikowano
  • Autor

To raczej nie to bo audi po prostu szarpalo czasem odkąd je mam ale nigdy nie przykladalem do tego większej wagi :)

Opublikowano

Jak odczucia po programie u Kramka? słyszałem wiele złych opinii na jego temat, że wgrywa gotowce itp

Opublikowano
  • Autor

Nie narzekam mechanik miał duza wiedze można bylo z nim pogadać ogólnie o modzeniu a sam program bardzo fajny auto ciągnie od dolu do góry wynik fajny nie dymi jest bardzo dobrze ;)

Opublikowano

Jakbyś był w Suwałkach daj znać, z chęcią zobaczyłbym jak to jeździ :)

Opublikowano
  • Autor

Można się ustawić jakos :)

Do audi zamówiłem klapę bez spoilerka wiec w końcu pozbędę sie swojego kompleksu :)

Opublikowano

No ten spoiler nie bardzo pasuje

Opublikowano
  • Autor

Śnieg spadł to i powiesniakowane na ręcznym bylo. Jeszcze jakies foteczki :)

cnpaw6hb.jpg

p7utfwkx.jpg

v5g3yvsk.jpg

lltjogok.jpg

rqggntiy.jpg

xnoy533n.jpg

ivdidemn.jpg

Opublikowano

znaczek z grila OOOO czarny nie pasuje zlewa sie, daj ori srebrny będzie dużo lepiej ;)

Opublikowano
  • Autor

Znaczek raczej zostanie bo jak narazie mi pasuje ;)

W końcu mam normalna klapę. Jest o wiele lepiej. Za to ktos mi chyba ukradl przednia dokladke zderzaka i mam kolejny wydatek. Po waszych namowach OOOO z przodu wrócilo do ORI koloru i może faktycznie tak jest lepiej :)

il2bhcv7.jpg

c793j4fs.jpg

Opublikowano

znaczek OOOO na tylniej klapie czarny jak najbardziej tylko TDI i A4 do wywalenia i ten prosiak z przodu ;)

zdezak przedni przydaloby sie ogarnac bo kijowo wyglada ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Tdi i a4 muszą być bo klapa jest tam mocno odbarwiona i źle to wygląda a zderzak przeszedł dużo i nie ma zaczepów dlatego kijowo spasowany.

No i przyszedł ten moment padla przeplywka czyszczenie nic nie dało. Kolejny wydatek który mnie oddala od gwintu ahh.

Strasznie dawno się nie udzielałem, głównie brak czasu. O Audiczce nie zapomniałem coś tam szybciej lub wolniej się działo. Wpadły niższe springi błotnik w rosta(w sumie mi sie podoba ale większości pewnie nie będzie) tylne światła przyciemniłem, cała zawiecha przód w wymianę poszła, naprawiłem tą przepływkę plus założyłem kolektor ssący od AWX ( po tych zmianach na prawde czułem kolejny przypływ mocy, może placebo ale myślę, że wykresik pokazałby jeszcze więcej niż ostatnio). W między czasie zdążyłem przebić oponę i chwiolowo latam na dojechanych z przodu, ale to kwestia czasu bo na wakacje mierzę w jakieś 18". A no i najgorsze na koniec, ktoś mi podpier. hokej zderzaka z przodu. Jeżdżę tak już ze 2 miesiące i ciągle boli mnie to, że musiałbym dać 200 zł za kawałek plastiku. W końcu go kupię bo bez niego jakoś łyso ale narazie brak motywacji. Zrobiłem kilka fotek korzystając ze słonecznej niedzieli, także jakby komuś się chciało spojrzeć. Enjoy !

fy6qrrkd.jpg

2ijr34ug.jpg

9lleo69b.jpg

9igc6kzf.jpg

Opublikowano

Noo to kolego "witaj w klubie" mi ostatnio jakies skur..... zaje.... dwie boczne kratki ze zderzaka wraz z ledami do jazdy dziennej.. brak mi słów jak sobie pomyśle jaka hołota po tym świecie sie szlaja.. ;o

Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka