DOMIN120790 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Witam, Jako że posiadam już jakiś czas "nowe" autko postanowiłem zaprezentować je na forum. Auto specjalnie się nie wyróżnia, lecz uważam że jego stan techniczny jest wzorowy po dokładnym sprawdzeniu, poniżej kilka suchych faktów: Model: A4 B5 Rocznik: 2000 Silnik: 1.8T ANB Skrzynia: Automatyczna - TIPTRONIC Przebieg: 115 000 Po zakupie oczywiście dokonany pełny serwis, wymiana rozrządu, oleju w skrzyni, przebieg może wydawać się śmieszny lecz ku mojemu zdziwieniu został potwierdzony w ASO, co bardzo mnie cieszy Auto zbadane miernikiem lakieru: całość w oryginale - żadna część nie malowana. Wachacze, układ wydechowy zachowany w oryginale, podłoga w świetnym stanie, poniżej wrzucam zdjęcia. Plany na przyszłość to kompletne zadbanie o auto by było w takim stanie w jakim prezentuje się aktualnie
MatUSh Opublikowano 16 Czerwca 2015 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Bardzo ładny egzemplarz Pozdrawiam Kolegę z Łowicza
DOMIN120790 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 Również pozdrawiam kolegę ze Skierniewic
Rekomendowane odpowiedzi