BF10 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dość dziwne... Przyjechałem dziś, odstawiłem samochód, pamiętam, że szyby były zamknięte po wyjściu, po pewnym czasie zauważyłem, że auto zamknięte a szyby od kierowcy i pasażera maksymalnie otwarte. Pewnie temat wałkowany, ale nic nie mogę znaleźć. Coś z centralnym? A4 B6 z 2004 roku. Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
pavvel89 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Opublikowano 17 Czerwca 2015 wez sobie zrob kodowanie czyli opuszczanie szyby i trzymanie pare sek. przycisk i to samo do gory. potem trzymaj w kluczyku otwieranie drzwi <w zaleznosci czy masz domykanie szyb itd
BF10 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2015 wez sobie zrob kodowanie czyli opuszczanie szyby i trzymanie pare sek. przycisk i to samo do gory. potem trzymaj w kluczyku otwieranie drzwi <w zaleznosci czy masz domykanie szyb itd Okej,pokombinuję Dzięki Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
bobikos Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jak naciśniesz i przytrzymasz przycisk otwierania drzwi to szyby się opuszczają. Centralny rygluje ponownie jeśli w ciągu (chyba) minuty nie otworzysz żadnych drzwi. Ot cała tajemnica.
BF10 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2015 Jak naciśniesz i przytrzymasz przycisk otwierania drzwi to szyby się opuszczają. Centralny rygluje ponownie jeśli w ciągu (chyba) minuty nie otworzysz żadnych drzwi. Ot cała tajemnica.Dzięki za pomoc Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi