Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Samochód zamknięty, szyby się opuściły

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dość dziwne... Przyjechałem dziś, odstawiłem samochód, pamiętam, że szyby były zamknięte po wyjściu, po pewnym czasie zauważyłem, że auto zamknięte a szyby od kierowcy i pasażera maksymalnie otwarte. Pewnie temat wałkowany, ale nic nie mogę znaleźć. Coś z centralnym? A4 B6 z 2004 roku.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

wez sobie zrob kodowanie czyli opuszczanie szyby i trzymanie pare sek. przycisk i to samo do gory.

potem trzymaj w kluczyku otwieranie drzwi <w zaleznosci czy masz domykanie szyb itd

Opublikowano

wez sobie zrob kodowanie czyli opuszczanie szyby i trzymanie pare sek. przycisk i to samo do gory.

potem trzymaj w kluczyku otwieranie drzwi <w zaleznosci czy masz domykanie szyb itd

Okej,pokombinuję :) Dzięki :)

Opublikowano

Jak naciśniesz i przytrzymasz przycisk otwierania drzwi to szyby się opuszczają. Centralny rygluje ponownie jeśli w ciągu (chyba) minuty nie otworzysz żadnych drzwi. Ot cała tajemnica.

Opublikowano

Jak naciśniesz i przytrzymasz przycisk otwierania drzwi to szyby się opuszczają. Centralny rygluje ponownie jeśli w ciągu (chyba) minuty nie otworzysz żadnych drzwi. Ot cała tajemnica.

Dzięki za pomoc ;)