Merdzi Opublikowano 18 Czerwca 2015 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam Juz nie mam sily ,przeszukalem forum, pytalem wujka google anic nie znalazlm .Problem jest w tym ze mam zerwane sprzeglo klimatyzacj (nie na nitach) wyklecila sie sruba (m6x20) a niewiem czym ja moge zastapic bo w aso cas czekania polowa lipca a jaka szczelina ? znalazlemdwa rodzaje podkladeki i chyba jakis oring. Moja prosba .Czy jest na srubie jakis specijalny gwint??(lewy,prawy skoki gwintu?? szcelina i oring??)a zna moze ktos powod dlaczego sie wykrecila? sorki za brak polskich znakow , pierwszy post .
MŁODZIAN Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) wiem że ja sprzęgła są przykręcane nakrętką to stosuje się podkładki wysokości od 0,2 do 1mm w zależności do wysokości wałka tu masz fajny filmik na temat naprawy sprężarek może ci się przyda. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez M?ODZIAN
Merdzi Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2015 wiem że ja sprzęgła są przykręcane nakrętką to stosuje się podkładki wysokości od 0,2 do 1mm w zależności do wysokości wałka tu masz fajny filmik na temat naprawy sprężarek może ci się przyda. Dzieki.filmik juz widzialem ,ale nadal nie wiem co to za śruba
MŁODZIAN Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 wiem że ja sprzęgła są przykręcane nakrętką to stosuje się podkładki wysokości od 0,2 do 1mm w zależności do wysokości wałka tu masz fajny filmik na temat naprawy sprężarek może ci się przyda. Dzieki.filmik juz widzialem ,ale nadal nie wiem co to za śruba nakrętką bym cie poratował bo akurat mam ale z śrubą....możesz zmierzyć skok gwintu i taką dopasować
Merdzi Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zamykam temat podkladke mam a po śrube jadę jutro. Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi