Guns88 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Na początek witam wszystkich, parę dni temu kupiłem audi a4 b6 i nie obyło się bez koniecznych wydatków więc forum;) Problem taki, że był padnięty akumulator i nie działają teraz piloty i radio concert 2, z pilotami spróbuje to co znalazłem na tym forum, może da radę. Ale z radiem większy problem bo mi nie przyjmuje kodu który dostałem do samochodu z dokumentami - czy to znaczy, że jest zepsute lub wymieniane było? wpisuję kod z karteczki z nr radia i zatwierdzam, radio go nie przyjmuje... co z tym zrobić? jeszcze raz odpiąć akumulator czy już tylko magik został? dzięki za pomoc.
Guns88 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2015 Tak też myślałem, możecie polecić jakiegoś specjalistę w Lublinie? Piloty też nie dały się zakodować metodami przytrzymywania w stacyjce, będzie trzeba VAG'a szukać...
nitroo Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Najlepiej, w sprawie radia, pogadaj z użytkownikiem Tom A4 http://a4-klub.pl/index.php?/user/25284-tom-a4/
Rekomendowane odpowiedzi