TenTyp Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam, problem polega na tym, że nie pali mi się lewy kierunek. Prawy działa, awaryjne działają ale jak chce właczyc lewy to nie pali się nic, nawet zielone kontrolki nad licznikiem słychac za to "szum" z włącznika awaryjnych. Podmieniłem cały włącznik z innego Audi i nadal dzieje się tak samo. Gdzie moge szukac przyczyny?
muunv Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Albo robi sie gdzies zwarcie. Moze wina lezy po stronie manetki? Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
TenTyp Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2015 na 100% wina leży po stronie manetki jednak Gdy włączam kierunek i zmieniam położenie kierownicy to na niektorej wysokosci działa dobrze a jak kierownica jest nisko to znów przestaje. Póki co wziałem kierownice nieco wyżej i działa, ale pewnie prędzej czy pozniej bede zmuszony to rozebrac... dzięki za pomoc
muunv Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Nie ma za co [emoji14] Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi