dzimny Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) W posiadaniu od 10.2014 ale dopiero teraz znalazlem czas na opisanie i przedstawienie wam mojego samochodu... Standardowo A4 B7 z oznaczeniem silnika BPW czyli 140KM jednostka diesla (zaszło kilka zmian co do mocy etc.) ale o tym później Na zewnątrz : *koła 3SDM 0.01 18" 8,5/9,5' 215/40 *zawieszenie gwintowane Raceland *usunięto oznaczenia z tylnej klapy *detale typu znaczki "AUDI" oraz przedni gril pomalowane PlastiDip w kolor czarny *czarne szyby *przednie reflektory LED + xenonHID 6000K *oświetlenie tablicy rejestracyjnej LED made by Tomnik Wnętrze : *skórzana tapicerka *stacjamultimedialna RNS E + zestaw BT + pełny FIS *standardowo pełna elektryka drzwi (szyby,lustra...) *4ramienna kierownica MF *dodałem lampke ambiente nad lewarek zmiany biegów --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tutaj kilka fotek z zmiany koloru detali na czarny --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wspominałem szybciej o mocy silnika... Poprzedni właścieiel zrobił program na ok 165KM z mega wielkim nagłym przyrostem Nm co skutkowało ze sprzeglo uślizgiwało... do czasu kiedy poleciała turbinka... efekt widać Korzystając z okazji tego nieszczęścia wrzuciłem turbinke z BRD od naszego kolegi z forum adifek (Genesis Turbo) Po wrzuceniu BRD turbo późno wstawało ogólnie trzeba było na nowo wystroić, pomógł mi w tym Grzegorz Dawiec chłopak z Rybnika zajmuje sie chipami etc. Tutaj poamiry na Dyno To co wyszło w zupełności mi wystarcza i tym razem bezpiecznie doladowanie 1,65Bar i limiter EGT 680st --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 18.06.2015 Przyszła mi zamówiona dokładka zderzaka przedniego z Leona Cupra Edytowane 13 Maja 2017 przez dzimny
tomekhxc Opublikowano 20 Czerwca 2015 Opublikowano 20 Czerwca 2015 fajna sztuka , tylko przednie lampy kwestia gustu
Awra Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Da radę wypchnąć jeszcze de przednie koła jakimś dystansem? Tył bardzo ładnie usiadł a wydaje mi się że przód się chowa. Auto bardzo ładne, ale lampy przednie...no nie wiem.
instruktor83 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Lampy przednie bo od tego by trzeba bylo zaczac absolutnie nie w moim guscie,kola bardzo ciekawe,ogolnie ciekawa audi:-) pozdrawiam
Kendi~ Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ladna sztuka, lampy moim zdaniem lipa.. gleba git daj fotke z dokladka.
jhimo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kolega z Rybnika, ale jeszcze nie widzialem na naszych drogach ;D pozdrawiam!
!Grześ Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Była Gablota Przemka Widziałem Cię nie raz w Wodzisławiu,mam sentyment do tego samochodu bo w Identycznym kolorze jak mój Pozdro
dzimny Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2015 Co do lamp to przymierzam sie do oryginalnego Bi-xenonu, a kola przednie beda wypchane dystanse(10mm) juz mam tylko trzeba je poprawic
Lorence Opublikowano 22 Czerwca 2015 Opublikowano 22 Czerwca 2015 lampy nie są najgorsze a napewno lepsze od popularnych B8 style pokaż środek.
dzimny Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2015 lampy nie są najgorsze a napewno lepsze od popularnych B8 style pokaż środek.
H4mm3R Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Auto znane, widzę że w dobrych rękach
akjam Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 No jak mówisz, że w dobrych rękach to będę śledził wątek
dzimny Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzis udało sie w pracy przetoczyć dystanse... 10mm
cinkers Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dystanse na przód rozumiem? Bo na tył z centrowaniem nie wejdzie na piastę?
dzimny Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dystanse na przód rozumiem? Bo na tył z centrowaniem nie wejdzie na piastę? Na przod... ale tyl by tez weszedł Kolnierz centrujacy jest wytoczony pod wymiary otworu w feldze tzn. 73.1
cinkers Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Aa bo felga nieoryginalna Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
dzimny Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 (edytowane) Aa bo felga nieoryginalna Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk 3SDM Dziś się odbył montaż dokładki + dystanse 10mm przód Chciałem to zrobić profesjonalnie żeby nie odpadło etc. Nie obyło się bez zdjęcia zderzaka... Zeszlifowałem oryginalne zaczepy aby dokladka ładnie przylegała do zderzaka Dokładka nitowana więc cieżko będzie ją ukraść, trzyma sie lepiej niż oryginał w Leonie A tak na samochodzie już P.S. Jak wam się widzą dystanse z przodu, niewiem czy nie zmienić ich na 20mm Edytowane 1 Lipca 2015 przez dzimny
dzimny Opublikowano 4 Lipca 2015 Autor Opublikowano 4 Lipca 2015 A jakie masz ET i szerokość z przodu ? 18" x 8,5J ET45
Rekomendowane odpowiedzi