Jump to content
IGNORED

analiza logów - AFN

Recommended Posts

Posted

Kolego zrób porządne logi to może któryś z doświadczonych kolegów ci pomoże, z tego co wrzuciłeś nie ma co oceniać

Posted

korekcje moga byc, czujnik doładowania chyba jest udupiony, przepływka wyglada ok, dawka paliwa niska mozna by ja podniesc, kat 70 ustwia sie na ok 50, egr nie działa. Sprawdz czujnik doładowania bo albo jest uwalony albo odłączony.

Posted

korekcje moga byc, czujnik doładowania chyba jest udupiony, przepływka wyglada ok, dawka paliwa niska mozna by ja podniesc, kat 70 ustwia sie na ok 50, egr nie działa. Sprawdz czujnik doładowania bo albo jest uwalony albo odłączony.

Wielkie dzięki :banan: sprawdzimy :)

Posted

w trakcie logów dynamicznych pedał zawsze musi być max do dechy
statyczny kąt 70 a powinien być 49-54
filtr paliwa jak stary można wymienić
jak coś mam map na sprzedaż ale lepiej może zakupić całe ecu już z czipem, jak coś na pw pomogę

Posted (edited)

w trakcie logów dynamicznych pedał zawsze musi być max do dechy

statyczny kąt 70 a powinien być 49-54

filtr paliwa jak stary można wymienić

jak coś mam map na sprzedaż ale lepiej może zakupić całe ecu już z czipem, jak coś na pw pomogę

Panowie mam problem.. po odpaleniu VCDS i zalogowanie sie w BS 003 program pokazuje MAP (wymagany i aktualny) i coś jeszcze

po zalogowaniu BS 011 pokazuje ERROR - powinien chyba załączać cyklicznie EGR i turbo?

Nie wiem czy robię coś źle ???

Czy możliwe, żeby ECU był z innego?

Po odpaleniu VCDS w lewym górnym rogu oprócz jakiegoś numeru pokazuje oznaczenie AHU :mellow:

Edited by tommyy
Posted

wklej jakiegoś loga to zębacze jaki masz ecu bo może za stary i dlatego nie ma 011bs

Posted

wklej jakiegoś loga to zębacze jaki masz ecu bo może za stary i dlatego nie ma 011bs

logi są w trzecim poście

Posted

za stary ecu