koszykj Opublikowano 23 Czerwca 2015 Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Siema, mam a4 b5 1.8t quattro, chcę założyć frontowy ic, ale nie chce dedykowanego zestawu targać, bo jest drogi, czy ktoś może ma gdzieś przez przypadek zapisane wymiary rur, kolanek, które musiał kupić i spasować? wiadomo, jakieś różnice mogą być, ale przydałoby mi się to chociażby do ogarnięcia dokładniejszego kosztu tego i innych kilku rzeczy, pozdro Edytowane 23 Czerwca 2015 przez koszykj
Damiandix Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Pomogę linkiem: http://www.audizine.com/forum/showthread.php/124966-B5-A4-1-8T-FMIC-InstallNiestety po angielsku, ale jak nie umiemy to tłumacz google i jazda
koszykj Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Opublikowano 5 Lipca 2015 Miazga, dzieki! Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Damiandix Opublikowano 5 Lipca 2015 Opublikowano 5 Lipca 2015 Wrzuć swoje fotostory, bedzie dla potomnych Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Kowi87 Opublikowano 6 Lipca 2015 Opublikowano 6 Lipca 2015 Masz cały wątek o robieniu IC tanim kosztem w dziale warsztat, uzytkownik Nosb, noi drugi wątek ogólny o montazu FMIC w B5.... masa informacji, masa zdjeć
Rekomendowane odpowiedzi